上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.7k

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 12:30 PM 發表
看了衆師兄這麼多經歷,小弟也想在這裏分享和聽聽各師兄的意見,因為知道自己真係沉晒船。除此之外,小弟也想在此找師兄幫手。以下的故事比較長,希望各師兄能慢慢讀完和給予寶貴意見,但若有任何得罪冒犯的地 ...
師兄. 將心比己...如果條女搵人試你係吾係真心, 你心情又會係點?

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 12:30 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=226090273&ptid=10199432][/url]
看了衆師兄這麼多經歷,小弟也想在這裏分享和聽聽各師兄的意見,因為知道自己真係沉晒船。除此之外,小弟也想在此找師兄幫手。以下的故事比較長,希望各師兄能慢慢讀完和給予寶貴意見,但若有任何得罪冒犯的地 ...
師兄,小弟現在情況同你差唔多。我亦都係二十有七,條女就岩岩二十,不過佢係東莞,都係做k既。平均一個禮拜見兩至三日。我地兩個既生活同你兩個差唔多。

既然你都有好多溝女/被女溝既經驗,你應該好清楚你而家女朋友對你係咪真心。另外,我自己亦都結識過兩個四川K女一個SN既,而我既經驗都係:一旦佢地對你認真,佢地真係乜都可以付出(先唔好講仲會唔會同客出街)。果時第一個話因為太鍾意我,但又覺得自己出黎做過對我唔住,所以我地行左三個月佢主動同我分手,而家佢間中飲醉左,都會打俾我係咁問我點點點。第二個仲堅,識左我之後無耐就冇返K做,去左做蒸餾水SALES,不過後來因為某D原因我地分開左......唉!我覺得你女友對你都算係咁架喇!

所以既然你都搵到條好既船,比好多人好好了,咁就好好把握,何必要再去試佢呢?俾你試到又點,係咪飛佢,但可能你自己內心又好鍾意佢,你自己可以放得低嗎?老實講,假設你所講既係事實,你都叫做左你條女隻「狼狗」啦,又見哂家長。你都知大陸D老土思想,你條女帶你見哂所有人,你唔同佢結婚,佢真係陷家都俾人唱。究竟係你沉佢,定佢沉你,都好難講。

我自己對而家條女都成日疑神疑鬼,但無計,鬼叫自己暫時冇能用,叫唔到佢唔好再做K咩。唔繼續做K就最好,一了百了。你地都成年啦,都捱左咁耐,再過少少時間你地都上岸啦。你如果真係鍾意佢既,你應該比多D信任佢,等佢自己控制自己(不過始終係夜場好多野都身不由己)。

總括黎講你女朋友冇乜問題,就算有不忠,應該都係人在江湖,身不由己之故。祝你地生活愉快,早日上岸。

一失足成千古恨,回頭已是百年身,

咪太投入,大家仲年青,大把路要行,

望返轉頭,或者會覺得好on居羅.

:smile_45:

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-10 12:44 AM 發表 查看引用來源

點解叫一拖?
買左0038.hk?
只是w38師兄個名有38而他又玩股票...令我聯想起第一拖拉機(上市編號38)囉...:smile_35:

引用:
原帖由 w38 於 2009-10-10 04:26 AM 發表 查看引用來源

都無 touch 到 16000 :smile_42::smile_27::smile_39: 無入 :smile_27:

國內肉價低企 :smile_34:

鬼知 上A 咁堅挺 :smile_27:

基本分析破產 :smile_39:
這個情況就是反映貧富懸殊的情況係幾咁嚴重囉...:smile_39:

今次入唔到市都冇所謂...耐心等下一個調整浪才出手吧...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-11 10:21 PM 發表 查看引用來源
認真問
其實D囡囡同過咁多男人周旋,
自己好鐘意佢,會掛住人
但其實個女仔會唔會放你係心上

一開始大家相識既方法已經衰左
佢地每日都見咁多男人...除非你自問有什麼比其他男人更優勝/更好的條件...否則你也不用胡思亂想了...:smile_44: :smile_44:

各位(沈尋)船的師兄...下午好...:smile_19: :smile_19:

我唔再沉船啦
用左$10000
算數

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-14 03:35 PM 發表 查看引用來源
我唔再沉船啦
用左$10000
算數
及時抽身...慳番桶金...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-14 04:32 PM 發表 查看引用來源

及時抽身...慳番桶金...:smile_53: :smile_53:
比人呃仲要中埋去
同佢地講真,只會死
玩玩下可能仲會成功

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆