上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-30 11:46 PM 發表 查看引用來源
返夜其實都好ga~~~~
我都好鍾意返ga~~~~
:smile_o12: :smile_o12:
你又有返夜既咩???:smile_o06:

:smile_o13: :smile_o13: 走入黎先......

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

知道知道! 如果我搵到個好老公,咁轉工又或者唔做更加好 :smile_13:
點先叫做好老公,好男人,好情人呢??

引用:
原帖由 vx787 於 2009-7-30 11:47 PM 發表 查看引用來源
胃痛係惡頂D既,健康緊要D,番夜都好既大把錢淨,
係冇咩朋友姐,所以上泥開post揾男仔做朋友係咪:smile_38: :smile_38:
其實我開post都想識女性朋友架! 不過無女仔想識我! 我都係諗住搵人吹下水,陪下我蛇王o者... :smile_o06:
仲有點解返日班會剩大把錢呢? 我都會去唱k,扮靚架! 仲可能成日去shopping,咁又邊度有可能剩大把錢呢????? :smile_o14:

開緊工呀?

引用:
原帖由 bbcox 於 2009-7-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

返overnight真係好多機會蛇王!!!:smile_30::smile_30::smile_30:
都係架...不過有個壞消息要話比大家聽!就係我老闆返左黎! :smile_o03: 我諗我都會好快就消失架啦! 大家唔好掛住我啦! 再見:smile_o07: :smile_o13:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-30 11:48 PM 發表 查看引用來源
haha~~~
我黎可憐下妳a~~~
:smile_o01: :smile_o01:
多謝哂喎:smile_o01:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-30 11:49 PM 發表 查看引用來源
ha~~~~
唔做野會好悶ga~~~

女仔成日都打算唔做野要男人養ge~~~?
咁講真,我又唔會唔做野...不過會做d唔使咁大壓力既野囉...男人養? 講真,我真係唔敢期望!不過男人有能力養女人,只係多一份安全感,無咩影響既! 唔係個個女仔都咁諗既! 咁樣諗就好似人想中六合彩一樣咁囉! 明唔明? 咁你中左六合彩係咪真係完全唔做野呀???:smile_o11:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-31 00:03 發表 查看引用來源

你又有返夜既咩???:smile_o06:  
之前就有~~~
而家冇la~~~
:smile_o03:

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

請你做賓賓,我都俾得起!
不過蛇王上discuss要扣人工架!:smile_30:
咁樣樣...人地唔識做賓賓,無上過堂! 有幾錢人工架?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆