上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司微朋友會------part 8

收藏  |  訂閱
1.5k  24.6k

今朝成朝做唔到嘢!激死:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 01:20 PM 發表 查看引用來源

呢個星期5我OK...下星期..就得3同5我OK~......:smile_o01: :smile_o01: 睇下澄澄又邊日得囉
你地講梗咩~:smile_o08:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-22 01:45 PM 發表 查看引用來源

後衛有責任感呀

識得打前鋒的男仔...性格上唔係好得
:smile_o04: 係甘解架咩..~甘搵男仔咪要搵打後偉架囉:smile_o05:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-22 01:48 PM 發表 查看引用來源

你地講梗咩~:smile_o08:
QQ話拎佢索爆D相比你同我睇..我就拎我肥爆D相比你同QQ睇...順手食下食飯定宵夜~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 01:51 PM 發表 查看引用來源
QQ話拎佢索爆D相比你同我睇..我就拎我肥爆D相比你同QQ睇...順手食下食飯定宵夜~
咁下個星期三呀~
我放早,我去做完gym返到黎九點到~
得唔得呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-7-22 01:47 PM 發表 查看引用來源
今朝成朝做唔到嘢!激死:smile_o02: :smile_o02:
我今朝成朝無野做~
但頭先都做左一個鐘~:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 01:51 PM 發表 查看引用來源
咁好節目:smile_14:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-22 01:53 PM 發表 查看引用來源

咁下個星期三呀~
我放早,我去做完gym返到黎九點到~
得唔得呀?:smile_o06:
我OK呀!!!一陣同QQ講囉...~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 01:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 係甘解架咩..~甘搵男仔咪要搵打後偉架囉:smile_o05:
好似 Kaman 就最好啦
有幼腳

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 01:55 PM 發表 查看引用來源

我OK呀!!!一陣同QQ講囉...~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
我食飯先~:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆