上一頁下一頁
發新話題

終於去左啦啦啦啦啦....(加相@ Part 2)

收藏  |  訂閱
800  105.6k

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-7-13 12:02 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

i wnt went there with you m_g
去第二度得唔得?:smile_o01:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-13 12:17 AM 發表

不過再加俾人殺......:smile_o08:
係la..守下行為la...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-13 12:24 AM 發表 查看引用來源

咁可能有$佬包阻掛..我上個月都見有個阿伯..有個女仔q住佢..索到ar..長腿,ball大..個樣正過灑今年miss hk...最勁係wear high heel + 去到膝蓋ge sock...個一刻..我明白有$真係好:smile_13: :smile_13:
咁條女係.....?:smile_o04:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-13 12:25 AM 發表 查看引用來源

係la..守下行為la...
要乖乖地...........:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-13 12:24 AM 發表 查看引用來源

咁可能有$佬包阻掛..我上個月都見有個阿伯..有個女仔q住佢..索到ar..長腿,ball大..個樣正過灑今年miss hk...最勁係wear high heel + 去到膝蓋ge sock...個一刻..我明白有$真係好:smile_13: :smile_13:
著到咁行出街..
可能係雞喎..或者援交妹..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-13 12:29 AM 發表

著到咁行出街..
可能係雞喎..或者援交妹..
應該係包起了...因為雞or援交妹唔會多見光...佢地係旅遊區行街:smile_13:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-13 12:27 AM 發表

係la..唔係真係打你patpat ga 啦:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-13 12:27 AM 發表 查看引用來源

HAHA..BF詐你型呢...
男仔"小氣得黎係咪好鬼CUTE呢...." 呢句係我BF問我..我睇完笑左..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-13 12:30 AM 發表 查看引用來源

應該係包起了...因為雞or援交妹唔會多見光...佢地係旅遊區行街:smile_13:
係架咩..
援交果D未必架喎..援交果D當好似普通BF/GF咁行街周圍去架嘛

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-13 12:34 AM 發表

係架咩..
援交果D未必架喎..援交果D當好似普通BF/GF咁行街周圍去架嘛
may be...不過佢個樣唔似..有d北北地...:smile_40: 不過真係正
anyway...sleep la ..nice dream la....癲妹and mg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆