上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.1k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-21 02:00 PM 發表 查看引用來源

你會唔會睇錯人丫:096:
死啦....比你睇到我個樣你咪會買兇殺我囉:096:
唔會睇錯你啦:096:
咁又唔會...你又無得罪我:071::096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-21 02:04 PM 發表 查看引用來源

唔會睇錯你啦:096:
咁又唔會...你又無得罪我:071::096:
可能相中人真係唔係我黎呢:096:
我見到你講果個假winwin wor:096:
你快d出去殺左佢啦:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-21 02:06 PM 發表 查看引用來源

可能相中人真係唔係我黎呢:096:
我見到你講果個假winwin wor:096:
你快d出去殺左佢啦:096:
我覺得係你黎囉:096:猫抱狗好搞笑:096:
我之後會好少上黎架啦:096:
你見到就幫我殺左佢啦:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-21 02:11 PM 發表 查看引用來源

我覺得係你黎囉:096:猫抱狗好搞笑:096:
我之後會好少上黎架啦:096:
你見到就幫我殺左佢啦:096:
真亦假時假亦真:096:
你去邊丫...連你都走埋會好悶架wor:023:
佢而家就係出面咋..你自己郁手啦...懶鬼:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-21 02:17 PM 發表 查看引用來源

真亦假時假亦真:096:
你去邊丫...連你都走埋會好悶架wor:023:
佢而家就係出面咋..你自己郁手啦...懶鬼:096:
你信左佛丫:096:
我覺得U仔唔識合我玩...我都係去玩其它野好d:096:
由佢啦...無眼睇:071:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-21 02:37 PM 發表 查看引用來源

你信左佛丫:096:
我覺得U仔唔識合我玩...我都係去玩其它野好d:096:
由佢啦...無眼睇:071:
我去左信自己:096:
咁你去玩d咩丫..帶埋我走丫:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-21 02:39 PM 發表 查看引用來源

我去左信自己:096:
咁你去玩d咩丫..帶埋我走丫:023:
信自己好丫:036:
我唔上咁多網啦...會壞腦...係惘想自閉之中:096:
我會去多d游水同埋多d同我fd去玩:036:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-21 02:45 PM 發表 查看引用來源

信自己好丫:036:
我唔上咁多網啦...會壞腦...係惘想自閉之中:096:
我會去多d游水同埋多d同我fd去玩:036:
上一陣已經壞腦啦:096: ...你以為你而家會好得返咩:096:
做多d戶外活動都係好事丫:023: ...你搞到我好想去打羽毛球添:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-21 02:59 PM 發表 查看引用來源

上一陣已經壞腦啦:096: ...你以為你而家會好得返咩:096:
做多d戶外活動都係好事丫:023: ...你搞到我好想去打羽毛球添:023:
快d走希望重有得救麻:096:
咁就快d去打啦:096:
閃人去搞野:071:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-21 03:08 PM 發表 查看引用來源

快d走希望重有得救麻:096:
咁就快d去打啦:096:
閃人去搞野:071:
冇架啦....接受現實吧啦:096:
冇人冇場點打丫...唔好玩我啦:096:
再見啦:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆