上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-29 10:28 PM 發表 查看引用來源

習慣了你既時差~~~~ :025: :025: :025:
是!!! 希望我既時差...會令你有深刻印象啦!!!!:131:
小白公萬歲..

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-29 10:29 PM 發表 查看引用來源

我估你5鐘2食 ......我幫你食左5粒!!!!!
粒粒都大過高爾夫波 ......好巨 !!!!:096:
I like it~~~~ :023: :023: :023:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-29 10:30 PM 發表 查看引用來源

是!!! 希望我既時差...會令你有深刻印象啦!!!!:131:
小白公萬歲..
傻既~~~
你住得咁遠~~~
梗會有時差啦~ :097: :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-29 10:30 PM 發表 查看引用來源

I like it~~~~ :023: :023: :023:
哎呀 .... 我已經代你食左架喇!!! 幾正架 ....:096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-29 10:32 PM 發表 查看引用來源

哎呀 .... 我已經代你食左架喇!!! 幾正架 ....:096:
辛苦晒你喎~ :034: :034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-29 10:31 PM 發表 查看引用來源

傻既~~~
你住得咁遠~~~
梗會有時差啦~ :097: :096: :096:
甘又係...我呢d 住係18層既!!!

食緊紅蛇果........好爽....好酸

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-29 10:33 PM 發表 查看引用來源

甘又係...我呢d 住係18層既!!!
呵呵~~~
洗白白先啦~
一陣再傾丫~ :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-29 10:33 PM 發表 查看引用來源

辛苦晒你喎~ :034: :034:
5好甘講....:027: 為左你.........keke:096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-29 10:35 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~~
洗白白先啦~
一陣再傾丫~ :036:
你記住至好呀~~~~:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆