上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-8-28 16:27 發表 查看引用來源
呢排小咗上嚟出post嘅動力,可能因為本身自己冇乜mood,加上因為之前老婆發現我電話入面收埋好多相之後對我嘅疑心重咗所以好耐都冇好似之前咁露法,所以咁耐都冇蒲頭。

不過尋晚終於。。。
收工返到屋企已經差唔多開飯時 ...

其實當阿嫂知道俾三叔昅得咁清楚,佢下體有冇濕過水塘架﹖師兄忍咗成餐飯,冇餵飽埋細佬嗎﹖  

引用:
原帖由 ck689 於 2020-8-30 02:51 發表 查看引用來源

ching老婆係屋企唔帶bra?
多數女人喺自己屋企通常都唔戴bra㗎啦

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-8-30 16:38 發表 查看引用來源

其實當阿嫂知道俾三叔昅得咁清楚,佢下體有冇濕過水塘架﹖師兄忍咗成餐飯,冇餵飽埋細佬嗎﹖  
衰婆口裡說不,身體卻很誠實。氹佢再出返房扮飲水俾三叔再𥄫,出房之前咪又係猛話唔好,出完返到嚟下面已經濕晒,之後就梗係大戰完先去瞓㗎啦

等你更新好耐啦
希望師兄同阿嫂玩多 d 啦,等我地無得食都睇下頂下癮

或者師兄考慮下請大家上你屋企作客,扮演下三叔既角色

今朝同老婆一齊出門口,喺我已經換好晒衫出得門口嘅時候,老婆先啱啱沖完涼出嚟。大家追開我post嘅可能記得我老婆其中一個習慣就係佢沖完涼之後,有時會唔著衫咁坐喺梳妝枱到化妝 (我之前都試過偷影佢)

咁今朝我換好晒衫冇嘢做就同老婆吹吓水,吹咗陣我行咗埋老婆到,老婆一路掛住化妝一路講佢公司嘅嘢,我望住老婆對波,咁樣喺我面前。我真係抑壓唔到自己鋪偷影癮。。。

俾佢知道就真係仆街啦 😝

附件

回覆 4245# 最錫我老婆 的帖子

乳頭好粉紅...正到冇朋友

乳頭好粉紅.. 一家好好瀨....
好正呀, C 兄

乳頭好…….正👍🏻👍🏻🤩😘
師兄有幸福人生👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-8-31 03:29 PM 發表 查看引用來源
今朝同老婆一齊出門口,喺我已經換好晒衫出得門口嘅時候,老婆先啱啱沖完涼出嚟。大家追開我post嘅可能記得我老婆其中一個習慣就係佢沖完涼之後,有時會唔著衫咁坐喺梳妝枱到化妝 (我之前都試過偷影佢)

咁今朝我換好晒衫 ...
阿嫂真係正到無朋友 !!!

又大,又粉

見到C HING 嫂粒LIN 咁PINK, 攪到我都想出的太太粒LIN 相分享下..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆