上一頁下一頁
發新話題

[J-League] ███████沙煲路████行人路████肥叔路████西西路███████

收藏  |  訂閱
5.0k  178.0k

引用:
原帖由 kwok132002 於 2009-11-25 01:28 PM 發表 查看引用來源

成功年代:122:
大臭毛:028:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-25 01:56 PM 發表 查看引用來源

一齊去呀
我而家好少買呢d波褲喎
以前打籃球就會買
而家已經放棄左打籃球呢樣玩意 :027:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2009-11-25 01:58 PM 發表 查看引用來源

我而家好少買呢d波褲喎
以前打籃球就會買
而家已經放棄左打籃球呢樣玩意 :027:
咁你打乒乓球穿咩褲?:044:

有線電視昨日即時推出「英超最強組合」,現有基本服務計劃客戶可以優惠價80元申請(簽約24個月),有線會播足380場賽時,當中最少有138場為高清    賽事。有線電視(收費服務部)副總裁張志成表示,基本服務計劃費為239元,但在今年12月1日起會增至259元。故日後市民收看有線英超的「入場費」便要339元。

由於有線在明年8月方開始播英超,故由即日至明年8月1日前的真空期,客戶暫時只需每月付40元(合共320元),便可額外收看高清世界盃    、歐聯    等賽事。由於基本服務計劃普通頻道亦會播放有關賽事,故對沒有高清電視的客戶作用不大,該320元可算是「白支」。

咁我地簽約有咩用...佢話加就要加 :030: :030:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-25 01:59 PM 發表 查看引用來源

咁你打乒乓球穿咩褲?:044:
淨係比賽先會穿短褲...
練習會穿長運動褲... :092:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2009-11-25 02:01 PM 發表 查看引用來源

淨係比賽先會穿短褲...
練習會穿長運動褲... :092:
怕露腳毛?:044: :044: :044:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-25 13:57 發表 查看引用來源

大臭毛:028:
:025::025::025:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2009-11-25 02:15 PM 發表 查看引用來源

怕露腳毛?:044: :044: :044:
習慣 :122:

沙煲仔, yesterday有無錢贏?

引用:
原帖由 想好D 於 2009-11-25 03:11 PM 發表 查看引用來源
沙煲仔, yesterday有無錢贏?
跟左大沙煲
贏少少 :131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆