上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.7k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 00:24 發表 查看引用來源

蝕晒啦:023:  
有咩

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 12:20 AM 發表 查看引用來源

回應 : 我打0黎報案0架:096:  
請問要報咩案呢~:023:

又到左既

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-31 12:22 AM 發表 查看引用來源
我e+5係批評你,只係想提醒你je,
人無完人,個個都有缺點ga la,只不過有人肯改有人5肯je
有一篇文章...講一個年紀較大0既人, 佢成日都過得好開心~~~
內容唔詳細講...打重要0個段出0黎~

「樂民。」三叔說:「你不是曾問我為什麼可以常常快樂嗎?」
我點點頭。
「自由。」他頓了一頓說:「從前,我很重視親戚、朋友、同事和老闆對我的想法,每天謹小慎微地過活;六十歲後,我忽然發現,原來很少人會想起我,自由快樂的人生正式開始。」

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-31 12:27 AM 發表 查看引用來源

哦哦~其實都無咩特別既~
只係夜晚既男公關..會比較健談d咁架遮~:096:
點解會咁

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-31 12:22 AM 發表 查看引用來源

咁就要睇下佢有冇彩數啦~
有一班為佢打生打死既員工~
一樣無問題架~:096:
雖然唔係打生打死~
但至少有個會為佢盡力0既秘書:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 12:36 AM 發表 查看引用來源

有一篇文章...講一個年紀較大0既人, 佢成日都過得好開心~~~
內容唔詳細講...打重要0個段出0黎~

「樂民。」三叔說:「你不是曾問我為什麼可以常常快樂嗎?」
我點點頭。
「自由。」他頓了一頓說:「從前,我 ...
即係咩??

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-31 12:25 AM 發表 查看引用來源

一睇就知道冰冰係一個頂級媽媽~
母性強烈既情度..一早表露無圍:071:
因為呢幾年冰冰習慣0左...我ex-bf係要我照顧佢0個種...
之前同佢分開...總習慣去照顧人0者...
而家...照顧0下自己好過啦:023:  

突然唔知講乜好

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-31 12:28 AM 發表 查看引用來源

咁就出現左女同志...冰冰之家啦~:098:
冰冰會友室唔係女同會:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆