上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-8-17 10:09 發表 查看引用來源

嗰晚返屋企已經好夜,所以冇。不過有諗住佢表姐嚟打飛機
可能删表姐啲相保你平安

你表姐個胸幾吸引, 身材就你老婆好好多, 尤其是對腳, 去酒吧和個西的近鏡特寫, 我翻看了N 次.

几时再出新po啊??

引用:
原帖由 kkl520 於 2020-8-25 00:23 發表 查看引用來源
几时再出新po啊??
佢可以紮緊棍

終於追曬 求原圖!!!

呢排小咗上嚟出post嘅動力,可能因為本身自己冇乜mood,加上因為之前老婆發現我電話入面收埋好多相之後對我嘅疑心重咗所以好耐都冇好似之前咁露法,所以咁耐都冇蒲頭。

不過尋晚終於。。。
收工返到屋企已經差唔多開飯時間,我入房換完衫出嚟見到老婆啱啱煮完飯喺廚房攞緊啲餸出嚟開飯。老婆一出廚房我已經留意到老婆件衫好似有啲透透哋嘅感覺,坐埋檯開飯嗰陣望真啲,仆街真係好撚透。

我哋屋企食飯通常都係老婆啊嫲坐主席位,老婆坐佢隔離方便夾嘢同照顧佢啊嫲,而我就會坐啊嫲嘅另外一邊,啫係老婆嘅對面,老婆個三叔就坐我嘅隔離。

望住對面嘅老婆,件衫已經有啲透,再加埋飯檯上面嘅燈光之下,仲透。老婆件衫有啲似係小小絲質嘅top,比較鬆身,又長,應該係幾舒服所以佢喺屋企著其實都唔出奇。雖然老婆件衫係鬆身但係始終都係絲質同好薄身,喺燈光下面真係透到連對lin都睇到。

嗰一刻我都唔知老婆有心定冇意,佢呢排高度戒備嘅狀態加上如果佢平時有心露嘅話,佢嘅通常都會有啲輕挑同奸奸哋嘅表情會俾我睇得出。但係佢尋晚一啲呢啲嘅表情都冇,所以我有理由懷疑老婆根本唔係專登露,可能根本連自己件衫係咁透都唔知。所以咁嘅風頭火勢,喺未清楚老婆嘅底蘊之前我都唔敢有啲咩舉動,唯有繼續扮唔知。

但係扮唔知嘅同時,我當然會留意住三叔嘅一舉一動,但係三叔坐我隔離,我冇可能全程歪住個頭嚟望去,咪唯有係咁聊佢講嘢,就可以大條道理望住佢。
成餐飯一路同佢講嘢,佢都周不時心不在焉咁,對眼仲成日望向我老婆嘅方向。老婆有時都會加把口搭幾句嘴咁,成餐飯我同三叔兩個偷偷哋咁𥄫老婆,又驚俾老婆發現,感覺好似墮入咗三叔嘅角色,以一個外人嘅身分去𥄫人哋老婆咁,其實都幾刺激。

之後食完飯大家一齊執檯嗰陣,三叔攞住隻碟準備入廚房嗰陣啱啱撞啱老婆喺廚房出嚟,本來佢兩個會迎面撞到正一正但係老婆啱啱好見到三叔入緊去即刻打側咗個身去避,其實三叔係夠晒時間停低避開,但係我睇住佢完全冇避開嘅意識,掂行掂過咁入廚房,老婆打側身嗰嘢三叔已經一嘢用手臂撞咗埋老婆對波到。老婆個右胸俾三叔撞咗埋去仲要壓住嚟過,力度大到老婆個波都變埋形仲彈咗下,老婆之後自然反應用手㩒住自己個胸,唔知係痛定反感老婆皺晒眉頭,不過佢唔知三叔有心所以先冇嘢繼續執嘢。

之後食完飯到大家瞓覺之前嗰段時間入邊老婆喺間屋到行開行埋又好,坐喺到睇電視又好,三叔對眼都係繼續𥄫實老婆對波𥄫足成晚。

入到房之後我終於忍無可忍,攬住老婆起勢就揸佢對波,一路揸一路同佢個佢件衫好透,俾三叔𥄫咗成晚,佢反應好surprise咁,軟晒腳咁埋塊鏡到睇先知原來件衫咁透,我先知原來佢真係唔係有心露。我繼續攻擊老婆對波,我襯老婆俾我揸到high high地氹佢俾我影幾張,話等佢睇吓頭先三叔睇到啲咩。

氹咗兩氹老婆終於先勉強俾我影幾張,我其實諗住影完share俾各位兄弟睇㗎嘛,佢件衫雖然係透,但係我有啲嫌佢太鬆身,我想啲相影得清楚啲就氹佢話如果佢件衫緊身啲仲正。。。之後將佢件衫縛咗個結。。當堂變咗件緊身衫,望落仲正。。。。。

我知三叔仲喺廳,因為老婆件衫縛起咗仲貼身,所以之後我再氹老婆咁樣出房扮飲水,再同三叔講幾句嘢,返嚟話我知三叔嘅反應。。。

老婆high high哋,有求必應,出咗去10分零鐘,反嚟佢話佢企咗喺飯檯到飲水,佢問三叔呢排啊嫲喺屋企身體點,三叔由個廳到行埋去飯檯同老婆傾,老婆話三叔一路傾,對眼不停偷望佢對波。。。
之後我再問老婆頭先食完飯俾三叔撞胸單嘢,老婆話三叔撞到佢個胸好應,本來有啲嬲,但係佢真心以為咁啱撞到所以先冇出聲。
我仲同老婆講我見見到佢之後皺晒眉都知佢嬲嬲哋,我仲話我都知佢個胸俾三叔撞到好應因為我睇住佢個波俾三叔行過嗰陣必到彈彈吓咁,睇到都覺得正

附件

好彩阿嫂肯配合,如果唔係我地都冇咁多野睇。

多謝師兄,期待多啲你老婆不經意引死人的相給我們欣賞。

真係好透吓,凸點都睇到,三叔就開心啦,有波餅食,仲要硬食

回覆 554# 最錫我老婆 的帖子

好正,,,,粒的都睇到。。。。硬了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆