上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  123.0k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-23 01:16 AM 發表 查看引用來源

點解啊><
冰冰整緊新0野俾大家:023:
Kokie要唔要食宵夜

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

冰冰你講到安心上路咁既:096:
冰冰唔會suicide, 但唔可以排除因病/他殺/意外呢0的可能喎:122:

我...番黎了...........

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 01:22 AM 發表 查看引用來源

冰冰唔會suicide, 但唔可以排除因病/他殺/意外呢0的可能喎:122:  
他殺都應該冇可能架啦....病都應該有人會照顧你都死唔去...意外機會大d:096:

i wanna eat:036:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-23 01:22 AM 發表 查看引用來源
我...番黎了...........
歡迎光臨
咁夜0既Celia?:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

冰冰整緊新0野俾大家:023:
Kokie要唔要食宵夜  
咁好:131: 冰冰真係冇得頂~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-23 01:25 AM 發表 查看引用來源

他殺都應該冇可能架啦....病都應該有人會照顧你都死唔去...意外機會大d:096:
他殺...點解冇可能......
病...請問邊個照顧我呢???
唔通喵喵唔記得...我呢0的0係屋企病成個星期都冇人照顧......

(最感到孤單...寂寞......不是只有一個人在家中面對冷冰冰的電腦...
而是你在認識的人/人群中...但沒人關心...無人過問...更談不上照顧......
同住一室...明明該是那麼熟識...或是關係該多麼親密......可是卻如同陌路...)

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-23 01:28 AM 發表 查看引用來源

咁好:131: 冰冰真係冇得頂~~~~~~~~~~~
宵夜唔好咁heavy喇:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 01:34 AM 發表 查看引用來源

他殺...點解冇可能......
病...請問邊個照顧我呢???
唔通喵喵唔記得...我呢0的0係屋企病成個星期都冇人照顧......

(最感到孤單...寂寞......不是只有一個人在家中面對冷冰冰的電腦...
而是你在認識的人/人 ...
因為冇人會捨得殺冰冰你囉:027:
我記得...但果時我想照顧你架wor...你又唔記得啦咩:122:
你講既感受我完全明白丫....因為我同你感受既野係差不多架嘛..你又唔記得啦咩:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆