上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  122.1k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-10 10:40 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=115512404&ptid=7979916][/url]

咁月月唔幫你, 你咁無心肝既.:030:

原帖由 chris0213 於 2009-5-10 22:42 發表 查看引用來源

可惡ar 0726:046: :046:
挖你個心出黎 睇下係咪黑色既:046: :046:
咁佢 引用你個 post 嘛:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-10 10:57 PM 發表 查看引用來源

6點咁早chris可以洗白白先ma,
月兒6點先收工.
咁呢幾日chris返到屋企都係6點45分度ma
咪等埋月兒囉:027:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-10 22:55 發表 查看引用來源

我諗應該係掛.:096:
哼..   答得咁求其

11點喇 月兒:027: :027:

引用:
原帖由 andy0117 於 2009-5-10 10:58 PM 發表

咁佢 引用你個 post 嘛:096:
月月都唔係睇得好明.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-10 23:02 發表 查看引用來源

月月都唔係睇得好明.:096:
我 high light  o個句係你 o既.:096:
咁佢引用你 o個句講, 我咪覺得係佢 想扢你個心出來 law:096:

水浸了.............

引用:
原帖由 andy0117 於 2009-5-10 11:03 PM 發表 查看引用來源

我 high light  o個句係你 o既.:096:
咁佢引用你 o個句講, 我咪覺得係佢 想扢你個心出來 law:096:
andy哥哥想抹黑我:029: :029:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-10 11:00 PM 發表
11點喇 月兒:027: :027:
月兒知道啦, 要訓覺覺豬ma. :027:
月兒訓啦, chris你都唔好咁夜喎!

good night la chris, andy, 冷師傅,
ats, jayson, 幻風, 3伯.

風風早抖啦.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

月兒知道啦, 要訓覺覺豬ma. :027:
月兒訓啦, chris你都唔好咁夜喎!

good night la chris, andy, 冷師傅,
ats, jayson, 幻風, 3伯.

風風早抖啦.
早抖啦:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆