上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.5k

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-22 10:41 PM 發表

我2個討論區係甘走
:096:咁走左索氣未.

引用:
原帖由 sui_ming1234 於 2009-4-22 10:43 PM 發表
招女MSN, 並無任何企圖, 最好係玩MSN SEX,

唔講SEX, 無CAM, 無相都吾緊要, 志在開心!

事先聲明本人係無CAM!

[email protected]

24小時長開等妳add, 人妖免add, thx~
又係你, 要招人自己開帖啦唔該.

want to嘜野,但又唔講sex,你想點呀,老友

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-22 10:43 PM 發表 查看引用來源

:096:咁走左索氣未.
果邊有人識我冷血喎,但我又唔知佢係邊個

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-22 10:37 PM 發表 查看引用來源

chris你無事ma, 點解又病呀,
係咪冷親呢, 小心ma.

chris, 月月今日放假同朋友入左
屯門市中心行, 原來都無嘜野行既.
月兒竟然會入屯門既:027: :027:
打比chris ar ma 等chris帶月兒行街街ma:027:
可能我尋晚夜左小小訓 今朝又特別早左起身返工喇:028:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-4-22 10:42 PM 發表

咁月月都d訓喇
傾多15分鐘就瞓.

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-22 10:44 PM 發表

月兒竟然會入屯門既:027: :027:
打比chris ar ma 等chris帶月兒行街街ma:027:
可能我尋晚夜左小小訓 今朝又特別早左起身返工喇:028:
好多年無入屯門, 朋友都係, 所以就一齊入去行下,
點知都無野行既.

月月有諗過打比chris, 但係無帶chris既手提號碼係身,
上次用公司電話打比你, 所以手提無記錄.

你早d瞓ma.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-22 10:44 PM 發表 查看引用來源

傾多15分鐘就瞓.
月月乖女:036:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-4-22 10:48 PM 發表

月月乖女:036:
咁月月開工都係11點左右瞓, 係放假先夜左少少.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-22 10:46 PM 發表 查看引用來源

好多年無入屯門, 朋友都係, 所以就一齊入去行下,
點知都無野行既.

月月有諗過打比chris, 但係無帶chris既手提號碼係身,
上次用公司電話打比你, 所以手提無記錄.

你早d瞓ma.
唔制ar:027: :027:
我諗月兒都唔會再入屯門了:029: :029:
其實chris都砌緊模型 玩多一陣都訓:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆