上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 22:12 發表 查看引用來源

唔知,係openrice睇 妳去睇下
我返來喇!!!!
阿拉丁我食過都幾好味,又唔貴!!!值得食

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 22:12 發表 查看引用來源

唔知,係openrice睇 妳去睇下
佢係樓上店, 好似d cafe咁, 係sogo斜對面架
我都唔知佢可唔可以坐得耐, 不過地方就唔大, 坐唔到好多人囉
聽日有幾多人去食飯先:smile_41:

或者..不如去春夏秋冬打邊爐..可以慢慢食又坐得耐!!!:smile_13:

引用:
原帖由 T_man 於 2009-6-29 10:15 PM 發表 查看引用來源

haha.....you see my point......i got 50 la........:smile_o01:......
好巴閉禁:smile_30:
謝謝你飲酒,個酒價又可以平d:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 10:17 PM 發表 查看引用來源

佢係樓上店, 好似d cafe咁, 係sogo斜對面架
我都唔知佢可唔可以坐得耐, 不過地方就唔大, 坐唔到好多人囉
聽日有幾多人去食飯先:smile_41:
龍仔話唔吃辣,如果你們想試,佢自己食其他:smile_13:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 10:18 PM 發表 查看引用來源
或者..不如去春夏秋冬打邊爐..可以慢慢食又坐得耐!!!:smile_13:
會買嗎?飲食咩:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 10:45 PM 發表 查看引用來源

龍仔話唔吃辣,如果你們想試,佢自己食其他:smile_13:
我仲食得辣既..只係對印度野冇乜興趣...唔使就我啦~

有冇人有興趣食日本燒和牛?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16039

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 10:09 PM 發表 查看引用來源

我prefer阿拉丁, 未食過, 不過坐唔坐到咁耐呢:smile_41:
八八八拉麵-  銅鑼灣軒尼斯道499號永光商業大廈B2地庫
呢個都好吸引:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 10:53 PM 發表 查看引用來源

八八八拉麵-  銅鑼灣軒尼斯道499號永光商業大廈B2地庫
呢個都好吸引:smile_40:
呢個食lunch好似好D :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆