上一頁下一頁
發新話題

R's 13-6 頭目瘋狂生日有錢佬派對 (3日3夜報告)全篇完

收藏  |  訂閱
656  23.7k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-17 12:54 AM 發表 查看引用來源

乜你貢花心呀! BB!:smile_47:  
男人係咁架啦....一件放係天水圍另一件放係大生圍呀嗎!!!!

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-17 12:56 AM 發表 查看引用來源

2件都食晒囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:
同意!:smile_44:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-17 12:56 AM 發表 查看引用來源
謝安琪是否 R 臨食飯前叫入來路祭那件女呀?
冰高 :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-17 12:59 AM 發表 查看引用來源

謝安琪真係好正呀!!!!見到真人我真係會姦左佢!!!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-17 12:59 AM 發表 查看引用來源

边个谢安期啊.....点解我一D印象都没:smile_27:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-17 12:58 AM 發表 查看引用來源

其實星期六果時係有錢佬都見到幾個係我杯茶既囡....
咁多你頂唔頂得順呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-17 01:02 AM 發表 查看引用來源

边个谢安期啊.....点解我一D印象都没:smile_27:
E個呀!!!

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-17 01:02 AM 發表 查看引用來源
謝安琪真係好正呀!!!!見到真人我真係會姦左佢!!!
er..........

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-17 01:04 AM 發表 查看引用來源

咁多你頂唔頂得順呀:smile_47: :smile_47:
學妹冇謝安琪咁好相頭!!!!同冇咁好身材,但係係我杯茶!!!
低謝安琪幾呢

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-17 12:56 AM 發表 查看引用來源
2件都食晒囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:
引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-17 12:59 AM 發表 查看引用來源

同意!:smile_44:
咪宵夜前食一件先.....另一件宵夜完後FOC過夜囉....6個圍俾你一晚玩哂兼符合時間規限及經濟原則.....哈哈

之於點做到你明天PM我們阿神問下.....到時完成壯舉出個包膠SHARE下喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆