上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.4k

歪歪隊目回歸及媾女組長homoommoom出關喪飲喪玩Party大募集:smile_38: :smile_38:

5月23號星期六晚-鍾意喪飲喪玩喪笑既你快d報名喇!:smile_40:

各兄弟亦要快快撐場:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-21 08:33 PM 發表 查看引用來源

唉....可惜呀!!!!
唔使可惜,只小還有我!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-21 08:39 PM 發表 查看引用來源

唔使可惜,只小還有我!:smile_30: :smile_30:
重要有D靚女!!!!

各位師兄晚安!!
返工前一推!!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-5-21 08:30 PM 發表 查看引用來源
星期六末必到
因明天己左有錢人
你冇賭馬, 咁得閒:smile_41:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-21 08:51 PM 發表 查看引用來源

重要有D靚女!!!!
無靚女你請我都唔到啦!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

推推r哥團.....(星期六私人團的成員)...

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-21 08:58 PM 發表 查看引用來源

你冇賭馬, 咁得閒:smile_41:
師兄你好呀:smile_15:

賭馬小弟也有呀....不過今晚冇乜賭運"捉到鹿唔識脫角":') .....激死:smile_27:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-21 09:11 PM 發表 查看引用來源

無靚女你請我都唔到啦!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
你係溝女行動組長喎 咁會冇靚女係身邊呢....哈哈

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-21 10:12 PM 發表 查看引用來源

師兄你好呀:smile_15:

賭馬小弟也有呀....不過今晚冇乜賭運"捉到鹿唔識脫角":') .....激死:smile_27:
今晚我有少少運仔, 岩岩中左頭關4,6位置q, 睇下下關過唔過到7,8

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆