上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【214】

收藏  |  訂閱
1.5k  11.9k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-17 07:58 PM 發表 查看引用來源
唔可以偏食:smile_38:
唔係偏食~
係D魚一食入口好怪陣味~所以未剩係食左幾條菜囉~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 hong@999 於 2009-5-17 07:57 PM 發表 查看引用來源

你同KEN要一齊浸嘛~
榴槤浴

係呀全部陪我妹...:smile_27:

say個hi咪得lo..唔駛抱...:smile_45:

咁隻碟咪又要睇過....:smile_27:

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-17 07:59 PM 發表 查看引用來源

有呀 普通撞親je  無咩野:smile_34:
有無瘀左
無~摸到舊骨多左舊野~好硬的
左邊有右邊無~就係果舊野痛~
個FEEL好似分開左兩條~跟住痴返埋~個博口完全唔吻合咁

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-17 08:01 PM 發表 查看引用來源

唔明~

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-17 08:04 PM 發表 查看引用來源

唔明~
佢3個回覆黎嫁~:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 hong@999 於 2009-5-17 08:02 PM 發表 查看引用來源

無~摸到舊骨多左舊野~好硬的
左邊有右邊無~就係果舊野痛~
個FEEL好似分開左兩條~跟住痴返埋~個博口完全唔吻合咁
埋左口  好難搞wo  你無睇醫生照片咩

引用:
原帖由 hong@999 於 2009-5-17 08:04 PM 發表 查看引用來源

佢3個回覆黎嫁~:smile_19: :smile_19:
:smile_30: 原黎係咁~~:smile_30:

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-5-17 08:04 PM 發表 查看引用來源

唔明~
你只需睇第一行...:smile_30:

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-17 08:01 PM 發表 查看引用來源

一早睇過,只係試下部新玩具d音效:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆