上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈悟

收藏  |  訂閱
746  7.0k

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:32 AM 發表

小相公, 你食咋胡
你數清楚未呀....:smile_38: 一係就你訓醒未呀?:smile_38:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:34 AM 發表

咩打咩呀...:smile_03:
我典知你同人打咩呀:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:33 AM 發表

:smile_14: 你真係同我反呀?!:smile_14:
拱我唔客氣架喇喎...:smile_13:

咁個acknowledge no#呢?:smile_38:
反轉再反轉都得添
個NUMBER 今朝咪比左你囉

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 你真係同我反呀?!:smile_14:
拱我唔客氣架喇喎...:smile_13:

咁個acknowledge no#呢?:smile_38:
有人陪你反我閃得 咁多位高質睡眠

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:34 AM 發表

你數清楚未呀....:smile_38: 一係就你訓醒未呀?:smile_38:
唔係小相公姐係大相公啦, 出千

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-15 01:37 AM 發表
早抖, 拜拜, 胡大哥

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-15 01:37 AM 發表
你咪走呀:smile_38: :smile_24: 唔準呀.....

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:37 AM 發表

反轉再反轉都得添
個NUMBER 今朝咪比左你囉
我今朝仲訓緊覺.... 你係咪去錯地方搵錯人呀?

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:36 AM 發表 查看引用來源

我典知你同人打咩呀:smile_38:
打交添呀就黎:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:42 AM 發表

我今朝仲訓緊覺.... 你係咪去錯地方搵錯人呀?
哦, 你玩分身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆