上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.4k

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2009-5-5 03:51 PM 發表 查看引用來源

66你好呀! :smile_15:  大家時間match出黎飲啖茶, 食個飽分享下生活趣聞啦!
邊個咁極端??? :smile_44: (pm reply)
好 啊......你 地 安 排 啦......最 好 假 日, 大 家 得 閒 D??
PM?? 壞 左 啦...... :smile_03:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2009-5-5 03:46 PM 發表 查看引用來源

飛左去環遊世界(世界之窗)
我 又 去...........
POST D 靓 相 上 黎 啊...........好 想 睇 呀........:smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 10:28 PM 發表 查看引用來源
CHERRY.......答 返 你 PM :
果 個 係  屋 企 電 話......:smile_35:
有........即 場........
好似唔係喎

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-5-5 07:38 PM 發表 查看引用來源

好似唔係喎
咩 唔 係 啊??? :smile_41:
食 左 飯 飯 未 啊???:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 07:41 PM 發表 查看引用來源

咩 唔 係 啊??? :smile_41:
食 左 飯 飯 未 啊???:smile_04:
食飽飽啦, 開左msn  你又唔係度:smile_46:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-5-5 08:07 PM 發表 查看引用來源

食飽飽啦, 開左msn  你又唔係度:smile_46:
我岩岩食完啊 ,等我洗完白白.........打 比 你!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 08:17 PM 發表 查看引用來源

我岩岩食完啊 ,等我洗完白白.........打 比 你!
咁我都去啦

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-5-5 08:22 PM 發表 查看引用來源

咁我都去啦
你 得 未???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:43 PM 發表 查看引用來源

係 咪 好 好 奇 呢???? 講 真 話........... :smile_04:
做乜答到笑淫淫?:smile_41:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2009-5-5 03:46 PM 發表 查看引用來源

飛左去環遊世界(世界之窗)
咁搵到個靚仔超人未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆