上一頁下一頁
發新話題

男人介意女人個胸鬆弛嗎? new pic P.18 #256

收藏  |  訂閱
549  15.0k

你個胸都唔鬆姐......我諗用黎夾腸腸會幾正添

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 09:25 PM 發表 查看引用來源

自己潮吹唔到呀~:')
我寄隻震蛋幫你

引用:
原帖由 zeonic 於 2009-4-19 09:24 PM 發表

你打開對腳比佢睇果時你感覺如何?
你又點樣玩你o既妹妹
可唔可以仔細o的分享下
:smile_47:
好high~好似真係比佢插入黎咁
佢要我closeup完對波~closeup個妹妹~睇完一輪要我自隊兩支手指入去~
入一陣又要我自己含番d手指,又再入番妹妹  
又要求我自己啜linlin同大力揸爆自己
搞到好想俾佢插

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 09:28 PM 發表 查看引用來源

佢要我closeup完對波~closeup個妹妹~睇完一輪要我自隊兩支手指入去~
搞到好想俾佢插 ...
佢又點玩佢 jj 比你睇?
佢玩得係唔係好 skillful?
有無出埋比你睇?
同埋你而家咪仲慾火難耐?

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 09:28 PM 發表 查看引用來源

搞到好想俾佢插 ...
睇你咁講都硬...............我想:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-19 09:26 PM 發表
我寄隻震蛋幫你
震蛋我鐘意呀...不過bf唔俾買:smile_19:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 09:30 PM 發表 查看引用來源

不如要支震棒啦

引用:
原帖由 zeonic 於 2009-4-19 09:29 PM 發表

佢又點玩佢 jj 比你睇?
佢玩得係唔係好 skillful?
有無出埋比你睇?
同埋你而家咪仲慾火難耐?
佢一路打jj比我睇囉~
睇到佢d呻吟聲都夠啦,好似插我咁扯哂氣
我仲背住佢扮狗仔俾佢插~爽死佢
最後射左一堆出黎

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 09:30 PM 發表 查看引用來源

你不如偷偷左買左
再o係佢唔知情o既情況下同佢出街?
唔單止唔可以比其他人知
更加唔可以比佢知
如果唔係佢會覺得你變態架...

呢個 suggestion 夠唔夠刺激?:smile_04:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-4-19 09:32 PM 發表

不如要支震棒啦
佢都唔比買~話變態:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆