上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  51.1k

出黎玩真係要時刻提醒自己~~~~~

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-4-15 04:02 PM 發表 查看引用來源

C-hing has a lot of experience.......

I saw ^) first time and she siad it was her birthday and asked me to help her to 買鐘...... i refused...
after that, i never call her again ( even i like ...
佢真係成日都會叫D客幫佢"買鐘" ,  佢仲成日同D客講佢唔舒服,  叫d 沉船客幫佢買鐘,  我都見過唔少傻佬專登上深圳幫佢買鐘,  佢就唔駛返工 ......... 一早話左沉船客累人累已啦, 而家搞到大家都冇得玩 .

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-15 12:24 AM 發表 查看引用來源

^ 仔直頭估佢唔到咁好波路啦...:smile_45:
入房見都比佢"握"到...收收埋原來咁大...以佢唔太高身材計已經幾大...:smile_30:
6號我識左佢好耐啦,  佢以前響另一間場做bg我已經成日搵佢 ,  佢係我舊相好,  不過佢轉左來呢度上班之後, 我就好少搵佢啦 , 因為之前搵佢好多次 , 同佢咩都玩過晒 ,  而家對佢已經冇咩興趣,  玩厭左啦 , 不過有時撞見都會傾下計 ,  哈哈

其實陽光同芙蓉d技師..大致上服務係咪一樣?
不過我尋日下午上去...出奇地靜...即去即有..哈哈

引用:
原帖由 十奇 於 2009-4-15 01:04 PM 發表 查看引用來源

佢幾時開架?
06年九月

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-4-15 04:02 PM 發表 查看引用來源

C-hing has a lot of experience.......

I saw ^) first time and she siad it was her birthday and asked me to help her to 買鐘...... i refused...
after that, i never call her again ( even i like ...
呀 ... 我都係喎 ... ^)又係話佢自己生日 ... 不過佢就無叫我買鐘

引用:
原帖由 十奇 於 2009-4-15 08:05 PM 發表 查看引用來源
其實陽光同芙蓉d技師..大致上服務係咪一樣?
不過我尋日下午上去...出奇地靜...即去即有..哈哈
裝修期間去過一次陽光
房冇電視
手法差唔多..

引用:
原帖由 烈海皇 於 2009-4-15 08:28 PM 發表 查看引用來源

裝修期間去過一次陽光
房冇電視
手法差唔多..
而家係咪依然無?以前去過,地方係好啲,服務就係多一項全身推油(其實唔鍾意油淋淋),埋單要三舊幾,去兩次夠飲三碗符水喇......:smile_35:

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-15 08:25 PM 發表 查看引用來源

呀 ... 我都係喎 ... ^)又係話佢自己生日 ... 不過佢就無叫我買鐘
乜咁多生日架咩?!

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-4-15 03:57 PM 發表 查看引用來源

Is 10 old or new one ???? Old one gone after Feb 5 2009
新黎架!高妹笑起上黎有個酒粒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆