上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.1k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:45 AM 發表 查看引用來源

你隨時都可以去啦:smile_30:
我 慢 熱.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:45 AM 發表 查看引用來源

wei.........邊 個 黎 認 頭 啊???  我 好 難 做 架 咁 樣.........
係喎, 佢成日周圍撩女仔, 唔好理佢:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-3-28 01:42 AM 發表 查看引用來源
你搵我?
:smile_15:
上 次 追 入 黎......又 趕 出 去 果 個 啊??? 咩 洗 頭 水........係 嗎???

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:50 AM 發表 查看引用來源

係喎, 佢成日周圍撩女仔, 唔好理佢:smile_45: :smile_30:
即 係 啦??? :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:50 AM 發表 查看引用來源

上 次 追 入 黎......又 趕 出 去 果 個 啊??? 咩 洗 頭 水........係 嗎???
你咁都記得呀, 我都唔記得lu:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:55 AM 發表 查看引用來源

你咁都記得呀, 我都唔記得lu:smile_38: :smile_38:
我 既 缺 點 嘍..........

算第1次正式介紹識啦......無準備.......送 2 隻 字 啦:  "珍 惜"  

:') (我 又 黎 啦)

係喎!碌碌,我四月有一日公眾假期放假喇(11號),唔知會唔會有聚會呢?

引用:
原帖由 肥仔熙 於 2009-3-28 02:06 AM 發表 查看引用來源
係喎!碌碌,我四月有一日公眾假期放假喇(11號),唔知會唔會有聚會呢?
我就應該唔係香港啦.......揾日開個 MSN 會議.........再決定啦........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 02:10 發表 查看引用來源

我就應該唔係香港啦.......揾日開個 MSN 會議.........再決定啦........
唉!嚴重失落!咁我訓先喇:smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

今 晚 影 D 相 返 黎 分 享 下 啊)))))))))))))):smile_47: :smile_38:
無影到:smile_39: 不過都算oK!食得過:smile_38: 不過有兩個食得5夠飽:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆