上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(43)

收藏  |  訂閱
738  7.1k

Morning all

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-24 11:15 AM 發表 查看引用來源

我之前都無轉工, 留番係舊公司嘛, 但始終都搞唔掂,
所以老闆都叫我開始搵啦:smile_27:
下... 你老闆叫你搵定工呀 , 唔係掛 ... 咁點會有心情做野呀 . :smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-24 11:15 AM 發表 查看引用來源

我咪話你老細又叫你轉囉......:smile_38:
搵倒未呀家下??:smile_41:

引用:

市道真係好差呀....無法啦...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-24 11:26 AM 發表 查看引用來源

下... 你老闆叫你搵定工呀 , 唔係掛 ... 咁點會有心情做野呀 . :smile_27:
唉....唔好話做野...係做乜都無晒心情:smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-24 11:48 AM 發表 查看引用來源

唉....唔好話做野...係做乜都無晒心情:smile_27:
我向公司都一樣悶到屎屎下........:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-3-24 11:43 AM 發表 查看引用來源

我咪話你老細又叫你轉囉......:smile_38:
搵倒未呀家下??:smile_41:
尋日先傾, 因為有個義工朋友公司請會計助理,
見就見左, 但唔知請唔請.
就算請....唉....老闆覺得份工唔o岩我, 佢想我搵多幾份先,
佢今日返黎再同我傾喎, 宜家個人好謝:smile_27:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-3-24 11:50 AM 發表 查看引用來源

我向公司都一樣悶到屎屎下........:smile_42: :smile_42:
係呀....不過等到六月....仲屎....又多一班畢業生...救命:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-24 11:51 AM 發表 查看引用來源

係呀....不過等到六月....仲屎....又多一班畢業生...救命:smile_39:
老 v 呀 ~ :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-3-24 11:50 AM 發表 查看引用來源

連你地都無咩野做呀:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆