上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.5k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-9 12:05 AM 發表 查看引用來源

原來係你..... 下次擇女女要醒D啦

話時話 上星期個女女 媽咪好似係介紹俾你同另一個CHING 先 係你地唔要佢 我先出手

條女 重同我講 都唔知你2個朋友要咩 連我都唔岩....
話晒第一次....有d緊張姐.
不過之後我都係入錯貸...:smile_27:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-9 00:05 發表 查看引用來源

原來係你..... 下次擇女女要醒D啦

話時話 上星期個女女 媽咪好似係介紹俾你同另一個CHING 先 係你地唔要佢 我先出手

條女 重同我講 都唔知你2個朋友要咩 連我都唔岩....
咁佢的確唔係好啱喎....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 11:55 PM 發表 查看引用來源

拮一次落去攞吹波糖一次...
第一次係吹波糖 跟住係拎水 順手 清洗一下 最後係 拎電話...

有份去無理由唔推下既:smile_35:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-9 00:07 發表 查看引用來源

話晒第一次....有d緊張姐.
不過之後我都係入錯貸...:smile_27:
上去玩實有...試多幾次唔會啦...

引用:
原帖由 ekoc 於 2009-3-9 12:08 AM 發表 查看引用來源
推下咋....報告一下好喎....:smile_38:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-9 00:08 發表 查看引用來源

第一次係吹波糖 跟住係拎水 順手 清洗一下 最後係 拎電話...
都好煩忙吓喎....

引用:
原帖由 ekoc 於 2009-3-9 00:08 發表 查看引用來源
順便吹埋...吹多十分先pm 到....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 12:06 AM 發表 查看引用來源

又坐龍鳳枱....
你果然醒目,今次我去揾位先,我知阿公心意!哈哈

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 11:59 PM 發表 查看引用來源

有時要同佢哋玩心理...淨係對佢哋好唔 work 架...
同意 真係要同佢玩心理 等佢呷哂醋 就會自動獻身

有D女女 既心態好似係  "你對我好係應份既" 咁架LAW

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆