上一頁下一頁
發新話題

認真誠徵30-36歲男朋友, 做普通朋友亦可, 女仔有興趣也可入來傾傾做個朋友!

收藏  |  訂閱
754  8.3k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 08:46 PM 發表 查看引用來源

hello~~~~
瑪利....:smile_15:
可否講多些妳對男友的基本要求 :smile_38:

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-1-18 09:05 PM 發表 查看引用來源

瑪利....:smile_15:
可否講多些妳對男友的基本要求 :smile_38:
其實真係冇咩要求, 最好高過我啦
我得160cm,最好有170cm or above

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 09:11 PM 發表 查看引用來源

咁體重呢,要幾重呀,同埋你幾重呀:smile_13:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 09:11 PM 發表 查看引用來源

好多女仔都咁上下高架啦:smile_45:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-18 09:17 PM 發表 查看引用來源
咁體重呢,要幾重呀,同埋你幾重呀:smile_13:
我都幾肥下,有e家既欣宜咁肥架!

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 09:29 PM 發表 查看引用來源

欣宜好似高D喎:smile_13:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 09:29 PM 發表 查看引用來源

唔洗愁!我都有林雪咁肥:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-18 09:31 PM 發表 查看引用來源
唔洗愁!我都有林雪咁肥:smile_30: :smile_30:
Good ar kaya c-hing :smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-1-18 09:31 PM 發表 查看引用來源

欣宜好似高D喎:smile_13:
係掛, anyway ,都係肥

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-1-18 09:37 PM 發表 查看引用來源

係掛, anyway ,都係肥
不過佢以前真係好恐怖:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆