上一頁下一頁
發新話題

徵男男女女 18~88 做fd

收藏  |  訂閱
746  9.2k

引用:
原帖由 candy米璐璐 於 10/1/2009 22:04 發表 查看引用來源

香港e個美食天堂..好難令人忍口
我果時係因為暗戀一個男仔2年 先為佢減肥
諗住減到去追佢...點知失敗左
佢同我講 如果真係鐘意一個人唔會介意佢肥
叫我都唔好因為鐘意佢去減肥 咁樣會令到自己好辛苦
搞到我無 ...
咁妳咪 O 左咁 lor ..

引用:
原帖由 小君 於 10/1/2009 22:05 發表 查看引用來源

我同EX係上網識...一齊太快啦…:smile_39: 可以話係唔夾而分囉...@@"
有幾快呀.......識左兩日就一齊 ??

引用:
原帖由 candy米璐璐 於 2009-1-10 10:04 PM 發表 查看引用來源

香港e個美食天堂..好難令人忍口
我果時係因為暗戀一個男仔2年 先為佢減肥
諗住減到去追佢...點知失敗左
佢同我講 如果真係鐘意一個人唔會介意佢肥
叫我都唔好因為鐘意佢去減肥 咁樣會令到自己好辛苦
搞到我無 ...
好無奈囉…

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-10 10:07 PM 發表 查看引用來源

有幾快呀.......識左兩日就一齊 ??
識左2個星期到啦好似-.-""

引用:
原帖由 candy米璐璐 於 10/1/2009 22:05 發表 查看引用來源

又唔算住
一個星期響佢屋企住4日
不過都係住左5個月左右咋
咁佢都唔多理妳就過份左 d wow !!

引用:
原帖由 小君 於 2009-1-10 10:05 PM 發表 查看引用來源

我同EX係上網識...一齊太快啦…:smile_39: 可以話係唔夾而分囉...@@"
我都係響網上識到前2個男朋
第1個係玩game識...一齊1個月..
我仲要響佢生日果日講分手..但我係唔記得左果日佢生日...
第2個都係玩同一隻game識..
不過佢好少陪我..仲成日嫌我唔夠令唔夠叻又嫌我肥..
節日借d依同我吵架之後同朋友去酒吧溝女
搞到我好辛苦...我主動同佢分手-0-:smile_24:

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-10 10:08 PM 發表 查看引用來源

CANDY,你上到去佢不停打機!?

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-10 10:08 PM 發表 查看引用來源

我掃地阻到佢玩game1分鐘..佢都兇啤我- -

引用:
原帖由 小君 於 10/1/2009 22:08 發表 查看引用來源

識左2個星期到啦好似-.-""
都唔係 ge ....睇下佢想要妳 ge 心定身 ...........
or 好似我咁身同心都要 ........真心 ge .....唔會太介意其他野 !!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-10 10:05 PM 發表 查看引用來源

咁妳咪 O 左咁 lor ..
明白世事好多時唔可以強求
我學懂了隨遇而安..屬於我既始終都係屬於我既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆