上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,82

收藏  |  訂閱
743  6.5k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:23 AM 發表 查看引用來源

C C我用9方是打的慢呀.我是朱蓉.........幸好大家也不怪我,THANK YOU各FD:smile_34:

朱蓉基

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:23 AM 發表 查看引用來源

C C我用9方是打的慢呀.我是朱蓉.........幸好大家也不怪我,THANK YOU各FD:smile_34:

朱蓉基

引用:
原帖由 happy19man 於 2008-12-15 12:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 吾係...不過我屋企真係好細架:smile_30:
HAPPY哥,我們不介意的.只怕你不方便.我好想煮比DISCUSS FD試下我的手藝:smile_13: .但你不要不好意思拒絕我,我明白的

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-12-15 12:26 AM 發表 查看引用來源

朱蓉基
YES,我是最喜歡花名的人,,,你叫C大人:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:29 AM 發表 查看引用來源

YES,我是最喜歡花名的人,,,你叫C大人:smile_30: :smile_30: :smile_30:
在下
小人一名

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:28 AM 發表 查看引用來源

HAPPY哥,我們不介意的.只怕你不方便.我好想煮比DISCUSS FD試下我的手藝:smile_13: .但你不要不好意思拒絕我,我明白的
去你屋企咪仲好:smile_30:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-12-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

在下
小人一名
你是真實的 C C大人:smile_38: ,不假人真,知冇.我無大話:smile_30: ,我睡了........GOODNIGHT  C C,HAPPY 哥,CHING CHING:smile_43:

引用:
原帖由 happy19man 於 2008-12-15 12:31 AM 發表 查看引用來源
去你屋企咪仲好:smile_30:
好呀.最多1個,大家排隊,,,,,,,,,,我睡了,HAPPY哥,明天你不用返工呀,GOODNIGHT:smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

你是真實的 C C大人:smile_38: ,不假人真,知冇.我無大話:smile_30: ,我睡了........GOODNIGHT  C C,HAPPY 哥,CHING CHING:smile_43:
梗係真人啦
又唔係紙板
byebye

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-15 12:34 AM 發表 查看引用來源

好呀.最多1個,大家排隊,,,,,,,,,,我睡了,HAPPY哥,明天不用返工呀,GOODNIGHT:smile_43:
:smile_30: 我都瞓喇:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆