上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 12,加徵12月暖粒粒BBQ

收藏  |  訂閱
743  5.5k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-21 02:21 PM 發表 查看引用來源

你又知佢無打?:smile_30::smile_30:
駛唔駛幫手.....收費特廉......:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-21 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔駛搵食咩......我地細個果陣, 亞爸亞媽邊會陪我地, 咪一樣係咁.......雖然點都會反叛, 但係老豆一出聲, 登時收晒皮啦....:smile_38:
我都好同意你o既講法, 我其實都係咁諗, 不過......
成個環境唔同晒, 已經無可能再同以前比, 接受現實啦:smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-21 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔駛搵食咩......我地細個果陣, 亞爸亞媽邊會陪我地, 咪一樣係咁.......雖然點都會反叛, 但係老豆一出聲, 登時收晒皮啦....:smile_38:
係咪因為而家d父母比得太多零用錢佢地.....搞到個個都有毛有翼.......巴巴閉閉:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-21 02:24 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛幫手.....收費特廉......:smile_30:
都話叫你有時間就陪下d仔女.......仲想搵外快:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-21 02:24 PM 發表 查看引用來源

呢邊唔洗收費   請食飯就算啦...搶生意

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-21 02:26 PM 發表 查看引用來源

都話叫你有時間就陪下d仔女.......仲想搵外快:smile_22: :smile_22:
所以比我黎做就最好啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-21 02:25 PM 發表 查看引用來源

我都好同意你o既講法, 我其實都係咁諗, 不過......
成個環境唔同晒, 已經無可能再同以前比, 接受現實啦:smile_45:
而且.....以前父母, 點會好似家下既父母咁, 當正自己既細路公主王子咁....要乜有乜.....:smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-21 02:27 PM 發表 查看引用來源

而且.....以前父母, 點會好似家下既父母咁, 當正自己既細路公主王子咁....要乜有乜.....:smile_39:
時代在進步....:smile_47:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-21 02:25 PM 發表 查看引用來源

係咪因為而家d父母比得太多零用錢佢地.....搞到個個都有毛有翼.......巴巴閉閉:smile_13:
唔只零用錢.....有時係街度見到D家庭, 都分唔倒邊個係老豆老母, 比D細路話晒事.....:smile_27:

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-21 02:28 PM 發表 查看引用來源

時代在進步....:smile_47:
禮貌尊卑退晒步呢.........:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆