上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.7k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-19 05:51 PM 發表 查看引用來源

我明系呃分王LA:smile_29:
O.....呃 FUN 王~~~~

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-17 01:26 AM 發表 查看引用來源
悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

誠邀更多單身人士加入.:smile_38: :smile_38:

(入來請表明男or女先.  thx )

非 誠 勿 入

本會新成立,本會長尚係新人 ...
入黎聊下得嗎

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 17:55 發表 查看引用來源

O.....呃 FUN 王~~~~
但 點 都 fun 唔 到 你 :smile_39:

引用:
原帖由 fat1163 於 2008-11-19 05:59 PM 發表 查看引用來源
入黎聊下得嗎
FAT 都 都......好 耐 之 前 見 過.......你.好 嗎??

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-19 06:00 PM 發表 查看引用來源

但 點 都 fun 唔 到 你 :smile_39:
我?? 無 咩 FUN 剩 詐......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 06:02 PM 發表 查看引用來源

FAT 都 都......好 耐 之 前 見 過.......你.好 嗎??
我好好..咁妳呢

唉....等.........運 到.......

引用:
原帖由 fat1163 於 2008-11-19 06:23 PM 發表 查看引用來源
我好好..咁妳呢
好痛 咁既??  我........ 唔 知 幾 時 撞 到 個 膝 頭 哥 ..瘀晒....搽 ING 藥 酒.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-19 18:06 發表 查看引用來源

我?? 無 咩 FUN 剩 詐......
咁....你儲下fun 先...

收工...遲d再呃你d fun

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-19 06:27 PM 發表 查看引用來源

咁....你儲下fun 先...

收工...遲d再呃你d fun
返 去 開 弓....哈哈.......8:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆