上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.7k

引用:
原帖由 zu00497381 於 2008-12-3 06:04 PM 發表 查看引用來源
你男朋友 你真是:smile_24: 你和我一起                                          說笑
我個名都已經寫住係Boy啦:smile_39:

引用:
原帖由 fool88 於 2008-12-3 09:44 PM 發表 查看引用來源
有d野真係唔勉強得
順其自然:smile_13:
惟有咁安慰自己囉:smile_13:

引用:
原帖由 rooneyip 於 2008-12-3 11:34 AM 發表 查看引用來源
我記得我係同佢一齊之後第二日既夜晚
係屋企樓下傾開計
無啦啦傾到呢個話題
佢無啦啦爆一句:結左婚先!
我當堂…
我係唔明點解一定要用結婚黎做一個界定
依家同佢真係…
唉~~~~~~~~~~
分手啦~:smile_38: 大把女仔...冇得妖.老虎蟹搵個第二件~

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-12-3 11:06 PM 發表 查看引用來源

咁你地一齊左幾耐丫:smile_41:
你同佢平時(唔計性)開唔開心先:smile_41:

如果我分左手,同下一任女朋友一齊之前會講明呢個問題先....可能會比佢覺得有性冇愛,但佢愛我就唔會咁諗我~
唔想再重覆多次,有時真 ...
你係一個傻佬......:smile_30:

:smile_27: 樓主~願主打9你~:smile_44:
:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-6 02:53 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 樓主~願主打9你~:smile_44:
:smile_30:
睇返前幾頁,覺得你講有D女仔話拍拖唔一定要扑野幾中point:smile_40:
i like it~~~~

講真, 你咁樣你唔尊重你女友既宗教唧
遲D佢D內疚咁仲犀利, 除非你咁邪惡要令佢脫離呢個宗教啦

你篇野有好多地方老作

入得黎引區係度扮咩正義撚呀:smile_42:
:smile_45: 講耶穌去教會講啦..個d滿口仁義道德既人:smile_38:

引用:
原帖由 東亞運動會 於 2008-12-5 05:26 AM 發表 查看引用來源

分手啦~:smile_38: 大把女仔...冇得妖.老虎蟹搵個第二件~
拍拖又唔係只係做ge

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆