上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 2)

收藏  |  訂閱
748  7.5k

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:13 PM 發表 查看引用來源

飯堂點同我呢! 佢地係名牌飯堂, 有晒D客仔資料! 我唔到收$7000都無用啦! 點搵佢地追數呀?
咁又係....我諗唔到呢點:smile_13:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 09:16 PM 發表 查看引用來源

咁又係....我諗唔到呢點:smile_13:  
我地新仔開團, 又唔識叫人打電話比我, 又唔識叫人出黎! 都係好難做架啦!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:18 PM 發表 查看引用來源

我地新仔開團, 又唔識叫人打電話比我, 又唔識叫人出黎! 都係好難做架啦!
你話出到黎有老青飲,可能好多人會到呢:smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:11 PM 發表

個名可唔可以咁長架? :smile_45: :smile_45:  
個名就唔得啦,但個簽名就一定得啦!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 09:30 PM 發表 查看引用來源

你話出到黎有老青飲,可能好多人會到呢:smile_13:  
講實力..我又唔夠人玩...:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 09:31 PM 發表 查看引用來源

個名就唔得啦,但個簽名就一定得啦!:smile_45: :smile_45: :smile_45:
咁用左係唔係唔會比人BAN? :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:18 PM 發表 查看引用來源

最敗筆就係你唔識約人係D出口等....:smile_39:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 09:39 PM 發表 查看引用來源

我又唔識叫人: 直接call我啦! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:37 PM 發表 查看引用來源

講實力..我又唔夠人玩...:smile_13: :smile_13: :smile_13:  
你唔夠邊個玩就叫佢出黎啦.....:smile_13:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 09:39 PM 發表 查看引用來源

我屋企附近個出口係D2,咁約唔約到人架:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆