上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)!

收藏  |  訂閱
748  7.3k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 12:52 AM 發表 查看引用來源

相體團...:smile_14:
:smile_44: :smile_44: 唔好咁大聲呀 ~

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:45 AM 發表 查看引用來源

wa..拍拖都要自己睇film.....>.
女朋友要多D陪架!仲有要多錫
緣份既野,得來不易,珍惜眼前人!

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

佢成日都唔夠瞓咁, 如果唔係我想見佢, 佢係屋企瞓啦,
只係轉左個地方瞓, 我見到佢, 不過係個軀殼囉:smile_45:
下...咁慘...:smile_14:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 12:53 AM 發表 查看引用來源

看來你睇通一點野,每當遇過一D經歷,你都會不知不覺领唔到,
但做唔做到,就真係問過自己la!其實個男仔唔係太差,佢對你好,已經足夠!
無計啦~ 都無人要,,有人要仲唔搵飯咬咩~:smile_42:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: :smile_44: 唔好咁大聲呀 ~
我已經唔係好似--->:smile_38:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:47 AM 發表 查看引用來源

中晒蕉啦 :smile_38:
點中晒蕉,唔明wor!:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:56 AM 發表 查看引用來源

其實我本身比較鍾意係屋企, 如果男朋友都鍾意係屋企就好,
不過男仔都可能覺得悶.:smile_13:
但如果佢係屋企訓覺..你真係會悶死喎....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:48 AM 發表 查看引用來源

去旅行 :smile_34:
我驚我地打交....:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

但...係咪佢埋單呀...:smile_30:
yeah~ :smile_30:

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

但我又唔係咁睇喎...唔鐘意既..對你幾好..
可能都未用....
咁當然都要有feel啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆