上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 1, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.1k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-17 03:01 PM 發表 查看引用來源
各位好..:smile_42: :smile_42: ...我公司終於都裝左寬頻, 可以上網喇:smile_42: ....差d係公司hea到發霉:smile_45:
車車...:smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-17 03:02 PM 發表 查看引用來源

車車...:smile_30:
好耐冇見喇, 文仔

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-17 03:02 PM 發表 查看引用來源

塞d油甘條落去會好d
我怕未走到入酒店就爆到一褲都係...:smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-17 03:03 PM 發表 查看引用來源

好耐冇見喇, 文仔
我掛住你兩個女...:smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-17 03:05 PM 發表 查看引用來源

我掛住你兩個女...:smile_30:
我個細女今日生日呀.........,你掛住佢o既我今日帶佢出o黎見下你, 順便攞番封大利是先:smile_47:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-17 03:09 PM 發表 查看引用來源

我個細女今日生日呀.........,你掛住佢o既我今日帶佢出o黎見下你, 順便攞番封大利是先:smile_47:
咁開心...不如同大頭文訂埋婚:smile_40: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-17 03:09 PM 發表 查看引用來源

我今晚九點後會係尖沙咀...:smile_30:

引用:
原帖由 wjackal 於 2008-10-17 03:13 PM 發表 查看引用來源

咁開心...不如同大頭文訂埋婚:smile_40: :smile_30: :smile_30:
都好wor...叫文仔落住500萬訂比我用下先......:smile_47:

引用:
原帖由 wjackal 於 2008-10-17 03:13 PM 發表 查看引用來源

打滕架...:smile_13:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-17 03:13 PM 發表 查看引用來源

我今晚九點後會係尖沙咀...:smile_30:
一於係半島等啦........不見不散:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆