上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.8k

引用:
原帖由 annonon 於 2008-11-7 10:51 PM 發表 查看引用來源

禁你覺得應唔應該再同他一起呢?他說他會離婚!他們是在internet認識的,識唔夠一個月就結婚, 我都已經問佢個bb真是他的嗎?當時他說有50%是,但而家他說有99%不是!!!!我都唔知點??:smile_41:
你幾大呀 ?? 咁都信佢..由佢決決定放低你同佢嗰個女人一齊..一齊都無得返轉頭啦哇...人地緍都結埋啦..玩咩..
佢 SHOW REGRET ?? 抵佢..邊個叫佢咁死笨..你諗真D..佢肯認做老豆..即係佢都有對你不忠啦..呢D男人要嚟把屁咩..

SORRY...MAY BE 我會太直..唔好見怪:smile_35:

引用:
原帖由 annonon 於 2008-11-7 22:51 發表 查看引用來源

禁你覺得應唔應該再同他一起呢?他說他會離婚!他們是在internet認識的,識唔夠一個月就結婚, 我都已經問佢個bb真是他的嗎?當時他說有50%是,但而家他說有99%不是!!!!我都唔知點??:smile_41:
好明白你嘅心情~~

:smile_24: :smile_24: :smile_24:

我都同你一樣~~

都係有眼無珠識錯啲賤男~~

底啲賤男孤獨終老~~

一世冇女~~

有女都係呃佢哋感情同錢~~

等佢哋有好嘅唔珍惜吖嗱~~

我哋要一齊努力~~

共勉之~~

:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 小柴 於 2008-11-8 00:22 發表 查看引用來源

你幾大呀 ?? 咁都信佢..由佢決決定放低你同佢嗰個女人一齊..一齊都無得返轉頭啦哇...人地緍都結埋啦..玩咩..
佢 SHOW REGRET ?? 抵佢..邊個叫佢咁死笨..你諗真D..佢肯認做老豆..即係佢都有對你不忠 ...
好姐妹~~

我完全同意你嘅分析~~

good job~~

MORNING :smile_38:

hi,good afternoon:smile_30:

引用:
原帖由 joan1023 於 2008-11-8 09:25 AM 發表 查看引用來源
MORNING :smile_38:
𥄫𥄫先~

還好仲有兄弟撐‧‧‧

:smile_40:
引用:
原帖由 firewire 於 2008-11-8 12:23 PM 發表 查看引用來源

𥄫𥄫先~

還好仲有兄弟撐‧‧‧
YEAH :smile_40:

morning:smile_34:

引用:
原帖由 hjjjj 於 2008-11-8 12:48 PM 發表 查看引用來源
morning:smile_34:
no. 2 兄弟, 早晨呀 :smile_38:

入一入 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆