上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.4k

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-30 04:08 AM 發表 查看引用來源

hi Angela 今次睇哂 好多人流哂口水
乖啦...reply唔好link相...

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-30 04:12 AM 發表 查看引用來源

唔小心禁左sor sor

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-30 04:12 AM 發表 查看引用來源

係囉, 想比comment都唔使link埋相,何況又冇comment比我

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:20 AM 發表 查看引用來源

係囉, 想比comment都唔使link埋相,何況又冇comment比我
佢既comment咪...流口水羅...哈哈....今日我係度諗....如果我係女仔..會唔會有你咁大膽?...鞋...人老左就細膽哂...

大陸仔 資版 LEXA 包庇 大陸仔 會員
大陸仔 資版 LEXA 狐朋狗黨沒有好好約束自己手下 ,個個目無法紀 ,

以下是少部份大陸喱手下 ,全部都在海德和新聞區中惡名昭彰 ,臭名遠播

老坑公 = 版主 LEXA 自己

p-star = Walkure2005 = allen99 = nebula3

Gary138 = 地獄行者

大夢想家 = 愛國愛黨 = 愛黨愛國 = 卡斯特羅 = 陶傑 = 孫中山 = 正宗痴線佬 = 蔣介石 = 牛頭角順嫂 =  Angelheart2007 = 還有....太多太多...

政制補習天王 = 資本主義隆乳觀

還有......Zetman01...hkD新牌仔 ...英意德西......MI-5 , MI-6 , 英國007

記著我

大叔公字

沒有不能解決的事,只有不願解決的人

大陸仔 資版 LEXA 狐朋狗黨沒有好好約束自己手下 ,個個目無法紀 ,

以下是少部份大陸喱手下 ,全部都在海德和新聞區中惡名昭彰 ,臭名遠播

p-star = Walkure2005 = allen99 = nebula3

大夢想家 = 愛國愛黨 = 愛黨愛國 = 卡斯特羅 = 陶傑 = 孫中山 = 正宗痴線佬 = 蔣介石 = 牛頭角順嫂 =  Angelheart2007 = 還有....太多太多...

還有......Zetman01...hkD新牌仔 ...英意德西......MI-5 , MI-6 , 英國007

記著我

大叔公字

記著我

大叔公字

樓上的係人地o個post 到搞事....好衰o者..

不如去洗版la....而且睇完都唔知件事係點........=.=

執走左兩點(無犯版規:smile_35....加左d野改左d野...希望笑納

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-30 06:26 AM 發表 查看引用來源

執走左兩點(無犯版規:smile_35....加左d野改左d野...希望笑納
蝦 , 你真有辦法 , 佩服佩服佩服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆