上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  77.2k

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-9-13 12:15 PM 發表 查看引用來源

Now, he is online!..hahaha!
都係飛哥心水清!
見你哋傾得咁開心,無謂阻頭阻勢啦!
有時做下旁觀者,未嘗不是一件賞心樂事!

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-9-13 12:21 發表 查看引用來源

開心無價,懂得就好!...hahaha!
冇錯呀!:smile_38:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-13 12:26 發表 查看引用來源

都係飛哥心水清!
見你哋傾得咁開心,無謂阻頭阻勢啦!
有時做下旁觀者,未嘗不是一件賞心樂事!
咁遲先走出黎~:smile_22:
河仔~唔知嗰幾個妹妹點呢?:smile_41:
有啲擔心佢哋添!:smile_45:

我去食個真正嘅快餐先,一陣再頃過!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 12:20 PM 發表 查看引用來源

衰鬼吖~
又諗埋喱啲好嘢!:smile_47:
有時做人唔使咁認真嘅!:smile_45:
咁係講下呢啲好嘢開心啲啦!係咪?
你哋慢慢傾啦!bye !:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 12:07 PM 發表 查看引用來源

當你喜歡嘅人一次又一次咁話你嘅時候,你嘅信心就會開始動搖o架!:smile_39:
每個人都會有信心動搖嘅時候!:smile_24:
只不過有人會講出嚟,有人唔會講出嚟吧了!:smile_44:
我覺得唔算係缺點,亦都唔算係“自悲”吖!:smile_39:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 12:34 PM 發表 查看引用來源

咁遲先走出黎~:smile_22:
河仔~唔知嗰幾個妹妹點呢?:smile_41:
有啲擔心佢哋添!:smile_45:
我都擔心咗好耐啦!:smile_22:
一個又病到九彩,一個又話勁燥底!:smile_27:
跟住就消失哂,都唔知點添?:smile_39:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 12:17 PM 發表 查看引用來源

唔好揺咁大力噃!:smile_42:
如果唔係好快就頂唔住架啦!:smile_14:
識得打圓場!叻女!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 12:18 PM 發表 查看引用來源

不過有時做人太過硬淨都未必係好嘅,:smile_35:
根住自己嘅感覺去做,我認為做人會開心啲!
啱聽!太執着,太自以為是,未必是一件好事!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 11:41 AM 發表 查看引用來源

吓~都係用真心同開心咁同大家頃吓偈搞吓笑啫!:smile_30:
我感覺到!:smile_30:
更加欣賞你豁達、開朗嘅性格!
在下自愧不如!:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆