上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:03 PM 發表

咁就要搵我地去通渠!
係咪史渠啊?????:smile_30: :smile_30:

聽日臨出發前,我打電話上去問環境!

希望明天會好d啦
天呀,好停啦...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:20 PM 發表
聽日臨出發前,我打電話上去問環境!
保持聯絡...:smile_38:
如果水浸太嚴重...車都行唔到,唯有改期啦:smile_39:

我唔想著泳褲上去呀:smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-13 11:28 PM 發表

保持聯絡...:smile_38:
如果水浸太嚴重...車都行唔到,唯有改期啦:smile_39:

我唔想著泳褲上去呀:smile_30:
如果有車接我地去餐廳,d倉女自已入黎比我地揀,ok?
我安排到的!無問題?

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:31 PM 發表

我安排到的!無問題?
只要交通方面無問題,當然如期出發:smile_38:

睇睇ching報料,這情況...
http://www15.188channel.com/viewthread.php?tid=7388380&extra=page%3D1&page=2

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:31 PM 發表

我安排到的!無問題?
我信任你的安排........保持聯絡

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-13 11:38 PM 發表

睇睇ching報料,這情況...
http://www15.188channel.com/viewthread.php?tid=7388380&extra=page%3D1&page=2
明天再算!

最新通告:
全部人員著波褲,拖鞋上k房。
咁就可以隨時除褲!好方便呀! d女摸我地又方便!

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-13 11:14 PM 發表
係咪史渠啊?????:smile_30: :smile_30:
渠王?????:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆