上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 11:05 AM 發表

頂丫..0岩0岩仲想叫你今晚游水.....:smile_39: .......
Raymand 尋晚已經 CALL 過我!!:')

我超想去游水.......:') :')

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 11:04 AM 發表

終於見你上網喇..下星期你一定要擺到門黎玩啊!!!!
因為我終於搬左去新鋪喇!!!:smile_38:

終於有電腦用喇!!!:smile_40:

下星期一定到!!!:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-13 11:23 AM 發表

我都想跳呀~~~
真係好耐冇跳過喇~~:smile_13:
上兩次我見到你唔係忙緊就係陪人傾解!! 辛苦你喇!!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 11:26 AM 發表

計到下星期..足足一個月冇去新地...如果計大party.就成個半月冇玩了....期待下星期!!!:smile_38:  
我成兩個幾月冇去新地.........:smile_39: :smile_39:

好耐沒去新地啦!!!!!

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-8-13 05:09 PM 發表
好耐沒去新地啦!!!!!
天字堆大多好耐冇去,,,,下星期個個肯定餓狗咁撚樣玩...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 05:15 PM 發表

天字堆大多好耐冇去,,,,下星期個個肯定餓狗咁撚樣玩...:smile_30: :smile_30: :smile_30:
餓狗搶X

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 01:39 PM 發表
http://www9.188channel.com/viewthread.php?tid=7856746&extra=page%3D1

依位團長真係近期最出位既紅人咯
算啦!!! D 人介意自然會轉團!!

唔係人人好似你咁好!!

引用:
原帖由 孤獨星bb 於 2008-8-13 11:29 AM 發表

好懷念新地.....實在太耐冇去了~~
最近去左邊呀???:smile_46:

MORNING PUSH!!

早晨!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆