上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

EdenAngela 你行過蚺蛇尖未?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:51 PM 發表

訓係草地停低就係全裸啦
將d衫放晒入袋度
行時當然唔係赤腳啦

而且我唔怕凍既,訓係草地好涼好舒服
赤腳就當然唔會啦(痛死咩),)咁你行緊的時候下身有無著褲呀?

引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:53 PM 發表
EdenAngela 你行過蚺蛇尖未?
上過一次咋,好斜好多沙石冼落去既
冇上第二次啦

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:56 PM 發表

赤腳就當然唔會啦(痛死咩),)咁你行緊的時候下身有無著褲呀?
話明全裸當然除左得對鞋,冇著衫冇著褲啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:56 PM 發表

上過一次咋,好斜好多沙石冼落去既
冇上第二次啦
我好鐘意行果度...
赤徑呢...你鐘唔鐘意行...

引用:
原帖由 kwok023009 於 2008-5-3 04:58 PM 發表

我好鐘意行果度...
赤徑呢...你鐘唔鐘意行...
赤徑只係經過條村同紮營地點咋喎,去南蛇山一定路過既,
只當係必經之路,冇話中唔中意行

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 05:01 PM 發表

我覺得幾舒服幾好行...

如果樓主你事先通告你幾時出山的話,果晚e度都應該得番好少人呀!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 17:01 發表

照咁睇, 你都係一個對行山好有研究ge人喎

Okay.............tonight I will be going to a park by the river, but I don't think we will do anything, as its almost winter now, night temperature is less than 10 degree...........

let me take some photo shot and let you people determine whether its a good place to have a "wild war"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆