上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.7k

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-22 12:34 發表 查看引用來源
為求比人屌,手法層出不窮,得到性滿足,或者自覺仲有市場價值🤭🤭🤭🤭🤭🤭
白色透明底褲係紅顏唔係家姐,好屌好多佢大把市場

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-22 12:17 發表 查看引用來源
紅顏正好多,純情中的性感!😬
紅顏真係正好多我同佢屌左幾年仲有新鮮感仲可以調教

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 14:36 發表 查看引用來源

對方有情趣,咁樣先有時間大家慢慢玩落去。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-22 14:45 發表 查看引用來源
對方有情趣,咁樣先有時間大家慢慢玩落去。。。
係呀,其實紅顏真係有女朋友嘅感覺
好似紅顏裝扮下,唔係大波㗎不過真係有個種30歲嘅少婦味,絕對有屌緊人妻嘅感覺😍🤭
下面嗰張係紅顏

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 14:50 發表 查看引用來源

好似紅顏裝扮下,唔係大波㗎不過真係有個種30歲嘅少婦味,絕對有屌緊人妻嘅感覺😍🤭
下面嗰張係紅顏
好靚 好身材

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 14:50 發表 查看引用來源

下面嗰張係紅顏
沒有比較,沒有傷害嘛。。。笑

小弟胸奴人,老婆波唔大。一個普通女人,唔係話佢唔好,
但身體條件係天生嘅,無法強求。。。

我只係好普通嘅狗公一名,
睇到別人手中都是波濤胸湧,
點都係會羨慕吓啦。。。

附件

引用:
原帖由 小福星 於 2024-6-22 15:28 發表 查看引用來源
好靚 好身材
紅顏未離婚嗰時自暴自棄,係一個都算肥嘅女人,離婚之後不斷收身keep fit
而家連腳都幼曬,身材算係幾好
我諗佢前夫見到佢係幾乎唔認得佢🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 16:38 發表 查看引用來源

紅顏未離婚嗰時自暴自棄,係一個都算肥嘅女人,離婚之後不斷收身keep fit
而家連腳都幼曬,身材算係幾好
我諗佢前夫見到佢係幾乎唔認得佢🤣🤣
女人真係唔好得罪,
恨意是對她們一樣很強的推動力。。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 14:36 發表 查看引用來源

呢啲良家先正!😬

引用:

下面嗰張係紅顏
雖然唔係大波。不過身材都幾好啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆