上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:00 PM 發表
花姐 ! 返黎那 !
我下午都要出去............:smile_39:
聽日我都請左假辦d私人事.................

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:02 PM 發表
BUT 果D大到好似籃球禁大喎 !
偉為奇觀呀 ! :smile_38:
咁你有無睇到流哂口水..............

香港時間,下午我係訓覺中 !
哈哈 ! 明天要開會/做野 ! 時間岩岩好 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:04 發表

我下午都要出去............:smile_39:
聽日我都請左假辦d私人事.................

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:04 PM 發表
自己保重啦 !
講多D咸野會開心D架 ! :smile_46:
多謝關心...............

NO ! 我唔鍾意打籃球 ! :smile_39:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:06 發表

咁你有無睇到流哂口水..............

希望大家唔好受我影向..............
希望明天會更好啦!

花姐 ! I LOVE YOU !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:13 發表
希望大家唔好受我影向..............
希望明天會更好啦!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 01:14 PM 發表
花姐 ! I LOVE YOU !
口花花.............

TUM 你嗎 ! 快D開心D !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:15 發表

口花花.............

輕風吹過帶來無限愁緒!
每當想起妳時,心裡總是思念!
妳可知我是何等的想念著妳,在遙遠的妳是否感受到呢..............

送給一個已離開左我身邊既親人..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆