上一頁下一頁
發新話題

Game over Bye

收藏  |  訂閱
981  131.7k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-3-31 12:49 發表 查看引用來源
等你發文🤣🤣🤣
🤪🤪🤪諗緊

果下突入真係又有D痛,但痛得黎又好舒服。  
哈 有冇多d 女人比d feelback我係唔係真係好正 同教下d男人要㸃做 痛得泥又好正 有d好難控制

前日又約咗佢去爆房,因為落雨上到房兩個都濕晒,於是來個鴛鴦戲水,不過我全程都係做坦己,衫褲佢幫我除,涼又佢幫我沖,果日我戴咗個新奶罩,佢話拆禮物感覺好Q正。沖身果陣可能佢覺得我對波特別烏糟啦,幫我捽沐浴露果陣幾乎剩係捽對波。
後來上咗床佢都係集中火力揸我對波,啜lin果陣仲要整隻咖喱雞我嘆,見佢咁手多,我用自己條底褲綁住佢對手,之後我就攞條皮帶辮佢跟住用對大奶不停咁掃佢,等佢有得睇無得揸,掃到落碌嘢就含啦,含完再玩大奶夾腸仔。
之後比返主動權佢,佢就好落力咁屌我,屌屌下佢坐定請我坐蓮,我仲特登一路坐一路成對大奶質向佢個頭,佢好興奮咁又揸又咬又用塊面質實對波,由上房到搞完嘢要成個幾兩個鐘,可惜想佢執多劑都唔得啦
呀呢個衰人呀,我朋友突然打電話俾我,佢就插我,又幾刺激既喎

附件

回覆 413# mui1892 的帖子

咁可惜玩得咁小,好明顯係唔夠喉啦

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-2 08:54 發表 查看引用來源
咁可惜玩得咁小,好明顯係唔夠喉啦
嘻嘻,你又知😏😏😏🤪

哈哈好好笑,唔知係咪肉緊得滯好似貓咁爪佢啊

回覆 416# mui1892 的帖子

抓到周身手指痕?🤣🤣

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-2 09:56 發表 查看引用來源
抓到周身手指痕?🤣🤣
我爪佢個胸

回覆 418# mui1892 的帖子

竟然唔係佢抓你個胸🤣🤣

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-2 11:53 發表 查看引用來源
竟然唔係佢抓你個胸🤣🤣
哈哈,佢啜我姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆