上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 02:42 PM 發表

你哋就好啦!
點解我硬係冇喱樣!:smile_39:
嗱!唔好成日自怨自艾!:smile_39:
要積極爭取嘛!O.K.?

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-26 16:13 發表

嗱!唔好成日自怨自艾!:smile_39:
要積極爭取嘛!O.K.?
老友~個個都話自己如何如何,喱道就平行唔到o架啦!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 04:48 PM 發表

老友~個個都話自己如何如何,喱道就平行唔到o架啦!:smile_30:
哦?難道這就是傳說中隐藏深山嘅世外高人?:smile_41:
老支~你唔講清楚,我哋呢啲俗世人好難明白你哋啲世外高人諗乜嘢個噃!:smile_42:
咁就真係一言驚醒俗世人喇!:smile_38:
正所請冇壞邊有好,冇邪邊有正,冇細邊有大,冇短邊有長,冇純邊有姣?
咁就拍硬檔,繼續喺度做你嘅世外高人啦!“欽敬”“欽敬”

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-26 20:00 發表

哦?難道這就是傳說中隐藏深山嘅世外高人?:smile_41:
老支~你唔講清楚,我哋呢啲俗世人好難明白你哋啲世外高人諗乜嘢個噃!:smile_42:
咁就真係一言驚醒俗世 ...
如果我係世外高人,你都係德道高僧啦!
你講咁多D"冇乜嘢又有乜嘢"十足D佛偈咁,好禪喎!
聽到我喱個隱藏深山嘅世外高人,都要出山做翻個平民先得喇!:smile_30:

加油哦...好激...:smile_30:

引用:
原帖由 波波豬.波波豬 於 2008-8-27 10:11 發表
好激唔係流口水或者流....嘅咩?:smile_14:
點解會笑得咁開懷呢?:smile_41:

引用:
原帖由 lisaiyin2008 於 2008-8-25 04:25 PM 發表
你好似係河仔~俾你10個加油..
thanks ah yin

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-26 02:42 PM 發表

你哋就好啦!
點解我硬係冇喱樣!:smile_39:
you have, buddy

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-27 12:07 發表

you have, buddy
有你支持吓都好,thanks buddy!:smile_15:

引用:
原帖由 波波豬.波波豬 於 2008-8-27 10:11 AM 發表
謝謝支持!
另外一個標題係:“河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷!”
都唔錯架!睇咗未呀?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆