上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.4k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-3 02:12 AM 發表

正經都貪錢,無得搞!:smile_30:
正經女仔要人養架 :smile_44:

正經都貪錢,無得搞!

你以為香港個D唔洗嗎?

香港D女,第一句而問你,做咩工啊:smile_30:

COPYBOY師兄 請問你地係咪有個QQ群 一齊傾下 沉船 ..其實我沉左6個幾月 ..但我就成日覺得佢好似有野呃我.. 想搵人傾下 身邊朋友一聽大陸人就叫我早走早著 跟本唔明我地既野 ..可唔可以加埋我一齊傾下啊.. :smile_27: :smile_27:

乜都要$$$$$$$$$

香港個D女最初初開始最多洗多少少錢,拍定咗就會叫你儲番個錢!大陸D女由開始去到尾都係用好多好多錢(當然講緊自己:smile_39: 遇上大洗過咋!)我都唔明:smile_41: 我一個月巳比5000元(連交租.燈油火腊)都話唔夠使,(未計每個月買化妝品立立什什)個到使你千幾蚊,總計洗你6500-7000大元到,好難滿足!怕怕!

引用:
原帖由 tatfer123 於 2008-6-4 02:19 AM 發表
香港個D女最初初開始最多洗多少少錢,拍定咗就會叫你儲番個錢!大陸D女由開始去到尾都係用好多好多錢(當然講緊自己:smile_39: 遇上大洗過咋!)我都唔明:smile_41: 我一個月巳比5000元(連交租.燈油火腊)都話唔夠使 ...
養她們一家再加狼狗:smile_42: 當然不夠使:smile_30:

引用:
原帖由 mixson0706 於 2008-6-4 12:45 AM 發表
COPYBOY師兄 請問你地係咪有個QQ群 一齊傾下 沉船 ..其實我沉左6個幾月 ..但我就成日覺得佢好似有野呃我.. 想搵人傾下 身邊朋友一聽大陸人就叫我早走早著 跟本唔明我地既野 ..可唔可以加埋我一齊傾下啊.. :smile_27: ...
你要夠50分,先可PM你,快D回多D啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-6-3 02:30 PM 發表

正經女仔要人養架 :smile_44:
唔正經嘅自已養自已!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tatfer123 於 2008-6-4 02:19 AM 發表
香港個D女最初初開始最多洗多少少錢,拍定咗就會叫你儲番個錢!大陸D女由開始去到尾都係用好多好多錢(當然講緊自己:smile_39: 遇上大洗過咋!)我都唔明:smile_41: 我一個月巳比5000元(連交租.燈油火腊)都話唔夠使 ...
你都好大消費,早走早著,遲走訓唔著!:smile_30: :smile_30:

香港個D女最初初開始最多洗多少少錢,拍定咗就會叫你儲番個錢

一D啦,香港個D女如佢從唔叫你買LV的話...都算好女

tatfer123師兄,我又唔系電車男,HK同國內也拍過10個有多,你這例子我在HK也見識過,隔月買名牌,叫佢洗少D,佢只話,因你愛我,用多些錢是好正常:smile_39:

tatfer123師兄..我現在女友國內的,識了7個月,只是買了一條399元牛仔褲,同比了3500元現金佢用,沒租摟比佢住,日常我上去只同佢去超市買下吃的,用得幾多錢啊!

為何我話國內女人也不錯,因我遇到個也不錯的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆