上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-2-4 10:34 AM 發表

喔!!
你也很大胆呢!!
比著我必會叫bf閉門才做呢!!
bf?? 妳唔係嗌佢老公架咩??:smile_41:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 10:38 AM 發表

bf?? 妳唔係嗌佢老公架咩??:smile_41:
嗯!!
我在這裡一向叫他bf,但和他一齊當然叫他"老公仔"呢!!

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-2-4 10:47 AM 發表

嗯!!
我在這裡一向叫他bf,但和他一齊當然叫他"老公仔"呢!!
ic....hahaha
我成日都見妳0係到既....妳做咩架?

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 10:54 AM 發表

ic....hahaha
我成日都見妳0係到既....妳做咩架?
嗯!!
我是ol,有時可以偷偷上來逛逛呢!!

office妹妹 我係你忠實讀者:smile_47:

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-2-4 10:56 AM 發表

嗯!!
我是ol,有時可以偷偷上來逛逛呢!!
oic.....日頭上黎, 夜晚上黎...
講樣野妳知...我一直都認住妳係有老公, 即係人妻啦....
所以我覺得奇怪點解妳講d 野好似會有時正經, 有時又會寸下人...
hahaha....妳邊到返工架?

咁你BF的FD現在見到你...有冇淫淫笑呀?

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 13:30 發表
咁你BF的FD現在見到你...有冇淫淫笑呀?
之後都係同其中一個見過
冇異樣喎

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:17 PM 發表

之後都係同其中一個見過
冇異樣喎
係呀....咁你有冇幻想過同佢地做....OR比佢地姦呀?

你的相好誘惑呀....好正呀....睇到我有點硬

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 14:30 發表

係呀....咁你有冇幻想過同佢地做....OR比佢地姦呀?

你的相好誘惑呀....好正呀....睇到我有點硬
都有少少架...
我指我同bf係房搞緊果陣時

因為唔出得聲既感覺,我成日都覺得好似俾人強緊咁...
有時bf用一隻手完全"黯"住我個咀,唔俾我出聲,個感覺仲似... 都會幾high~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆