上一頁下一頁
發新話題

28/3 星期5晚 去沙灣玩仁 K呀!!有興趣 o既 Brothers,PM 我一齊玩呀!!

收藏  |  訂閱
779  14.2k

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-2-19 11:46 PM 發表
幾時攪返d平團費的仁k團呀:smile_38:
我下星期安排一下喇

引用:
原帖由 fwtang2000 於 2008-2-20 03:06 PM 發表
i also want to know
引用:
原帖由 1987622 於 2008-2-20 01:08 PM 發表
咁星期5呢團係咪照去沙灣a??
係呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 34304 於 2008-2-20 10:52 AM 發表

c hing 玩得開心d
但記住唔好玩得咁過份喎,由其同囡囡玩時,記得問左囡囡比唔比先好
唔係阿囡覺得你過份又吹雞打柒你就唔好啦 :smile_30:  
佢都唔同D女飲酒,
一定俾囡囡吹雞姦左佢喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-19 10:55 PM 發表
冇人去呀.........咁我去囉
少好多人同我爭女,.....正
這道理也正確

引用:
原帖由 BTAND 於 2008-2-21 11:32 AM 發表

這道理也正確
明天電聯:smile_15:

恕我直言...250人仔一位..師兄你都幾好賺...

如果各位師兄想係沙灣玩得平d..pm我..如果你信得過..

我o係某論壇經常帶沙灣團的..

無意挑釁攻擊..如有得罪...謹此致歉

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-2-19 06:55 PM 發表
:smile_13: 我去唔到啦~~~~~~~~~~~21號已到期
:smile_40: 停牌呀 !

引用:
原帖由 34304 於 2008-2-20 10:52 AM 發表

c hing 玩得開心d
但記住唔好玩得咁過份喎,由其同囡囡玩時,記得問左囡囡比唔比先好
唔係阿囡覺得你過份又吹雞打柒你就唔好啦 :smile_30:  
多謝關心

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-2-21 10:54 AM 發表

佢都唔同D女飲酒,
一定俾囡囡吹雞姦左佢喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你條粉腸,叫做笑我咁話喎

由憶當日歡聚時

八方豪俠眾美前

狂歌帶醉逍遙客

北蒲男爵愛弄蕭

[fly]因住我上網唱衰你呀[/fly]

Push Push ~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆