上一頁下一頁
發新話題

[米高@希佬@吹水@加相]1月26日星期六晚CP常平倒數仁K晚會@(#3附上美女/幼齒/人妻圖片)

收藏  |  訂閱
778  15.0k

d女咁熟口面既...唔通在新地見過??:smile_41:

d 女都幾細個下..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-1-23 12:23 AM 發表
d女咁熟口面既...唔通在新地見過??:smile_41:
[fly]...係沙咀:smile_40: :smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-22 11:23 PM 發表
係到為左今次一齊玩既c兄得到咁好既服務... 溫馨提示幾樣野

一:  如需要酒店過夜既c兄... 提前話比我知..代訂.. (任何酒店都可代訂)

二:如想找到合眼緣女朋友仔既c兄請準時係集合地點出現:smile_40:

...
[fly]...Well Done:smile_38: ...[/fly]

回覆 #399 Y希 的帖子

[fly]...係 shingmichael:smile_44: :smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 陽光仔 於 2008-1-23 12:19 AM 發表

呢排d豬肉貴
唔想再食:smile_40:
[fly]...衰仔 新年後 CA見 :smile_38: ...[/fly]

唯..........點解我會confirm左架.....:smile_41: :smile_41: :smile_41:
引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-20 10:20 PM 發表
...本團採用最新光學納米技術 路過當報名系統 一經報名 不得取消:smile_38: :smile_38: ...內地夜遊探囡組出席名單 :
1.米高 (仁K團搞手) -Confirm2.希佬 (團長 ) -Confirm3.丘哥哥  (kidkidkid ) - ...

引用:
原帖由 CrossJ 於 2008-1-23 12:32 AM 發表
d 女都幾細個下..
[fly]...有無性趣:smile_38: ...[/fly]

"路過當報名"................. 呢招真係萬仔玩先........................ :smile_30:

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-1-23 12:39 AM 發表
唯..........點解我會confirm左架.....:smile_41: :smile_41: :smile_41:
[fly]...打過電話比我當CONFIRM 哈哈:smile_38: ...[/fly]
[fly]...講笑 有咩電話講啦而家都可以~~:smile_30:  ...[/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆