上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-10 09:54 PM 發表 查看引用來源

呢個表幾有用, 唔洗自己計算, 係那兒揾得到?
電訊至尊!

要付費的!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-10 10:56 PM 發表 查看引用來源

電訊至尊!

要付費的!
要比錢, 不如自己計好過.

公式=$總獨贏投注額*0.83/每匹馬獨贏賠率, 就可以得到每匹馬投注額.

所以唔好以為別人係靠幾張相片去講馬, 贏馬, 係Most Land Low.

呢位咁年輕馬主可以做得上市公司主席, 認真唔簡單. 係方仔難做一啲, 因對手係老人菜.
十五萬報名費明天應可取回有突.

附件

七埸已有結果:096:

現時赤兔只得95萬獨贏, 贏以馬主出手應唔算係多, 爭分都係27萬. 各位置飛直頭少得可憐.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-10 10:14 PM 發表 查看引用來源
呢個表根本上係無嘜用, 亂雜無章, 睇到睇都花. 要比錢睇, 唔睇好過睇.
根本上第七場, 有條老人菜同方仔同場鬥法, 其他馬主又點會郁手落飛. 位置飛總投注額都係得26萬.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-8 10:13 AM 發表 查看引用來源
老劍馬經之一 亞容掛帥

昆鳥秋來化作鵬,
好遊快樂喜飛騰;
翱翔萬裡雲霄去,
餘外諸禽總不能.

亞容得老菜不斬之恩, 做事又不渾渾噩噩, 得條菜賞識成為副帥. 時老菜燒絕棧道, 下部死傷甚多, 連夜高風下追容回防 ...
矮大師,雷神有無誠意幫隻海洋王開罐罐頭:023::023::023:

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-6-11 05:32 AM 發表 查看引用來源

矮大師,雷神有無誠意幫隻海洋王開罐罐頭:023::023::023:
因霽月高風同主馬即麯院風荷, 霽月又唔會孭被海洋王, 何妨海洋王好似還未交留位費, 我就唔係好睇好頭馬之選.
頭場圍頭妖同矮仔容有權孭比新馬仔同鄉, 這一野都唔奇.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-11 08:38 AM 發表 查看引用來源

因霽月高風同主馬即麯院風荷, 霽月又唔會孭被海洋王, 何妨海洋王好似還未交留位費, 我就唔係好睇好頭馬之選.
姐係頭場霽月頭馬機會都幾高?如果孖寶頭場霽月射2號呢?:023::023:我本身唔睇好安哥

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-6-11 08:43 AM 發表 查看引用來源

姐係頭場霽月頭馬機會都幾高?如果孖寶頭場霽月射2號呢?:023::023:我本身唔睇好安哥
如果你喜歡霽月, 下射1同2都可以, 1就係落班, 又係屎窟老主顧, 贏過6W, 2馬主又係領屎, 地位唔簡單, 又係倉主老主顧, 任君選擇係1還是2.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆