上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:37 AM 發表

解悶要睇情色文學架咩~~你壞拉.....
我冇話自己係好人.. :smile_13:

我鍾意睇故仔.. 但情愛區個d又無聊:smile_42:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:35 AM 發表

都係架~ 冇諗過係呢度會識到人..:smile_40:
只對著性
我覺得以家來種友情
坦誠相對 坐低傾計 相比起更加開心:smile_40:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:40 AM 發表

我冇話自己係好人.. :smile_13:

我鍾意睇故仔.. 但情愛區個d又無聊:smile_42:
甘我都知你唔係好人////.............甘你睇睇下,會唔會.....

輝哥
等待你完美的結局:smile_40: :smile_38:

好拉,既然甘多人期待個結局我就
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
聖誕禮物送比大家拉

回覆 #416 forssell427 的帖子

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:47 AM 發表
好拉,既然甘多人期待個結局我就
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
當聖誕禮物送比大家拉
哈哈...你想拖到聖誕呀:smile_27:

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-19 12:51 AM 發表

哈哈...你想拖到聖誕呀:smile_27:
聖誕好似好過份呀可,甘不如
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
恭喜發財先拉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:43 AM 發表

甘我都知你唔係好人////.............甘你睇睇下,會唔會.....
唔會喇.. 對diy冇興趣呀:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆