上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-28 10:08 PM 發表

撐你隻"旅英仔":036:
希望有4倍以上就好..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 10:43 發表

希望有4倍以上就好..:041:
差唔多啦! 此馬都直得一博, 上次走勢真係幾好, 都係時候架啦!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-29 10:49 AM 發表

差唔多啦! 此馬都直得一博, 上次走勢真係幾好, 都係時候架啦!
希望係咁...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 04:37 PM 發表
5月27日 賽後老點你
在天氣情況突變下進行賽馬,一季都未必撞到一次,有好多馬輸左都唔駛解釋.全日11場賽事我睇到有1隻馬表現係極之好.
佢就係第3場超理想(我當然有買呢隻馬啦),當日排第11檔,我度呢場馬時從來 ...
:041: 賽後老點你:036:

係好嘢,我一定睇:036:

aanunes兄,我啱啱响[肉成村]果位balljai網友到睇到編文章.

轉貼 愛菊開竅勝完再勝

愛菊開竅勝完再勝(2007-5-29)

資料來源 明報

「愛菊」苦戰四季,直至上仗終在谷草一哩取得在港首W,雖然搶分得手成功救馬,但剛戰贏馬姿態有餘未盡,梁定華表示無謂浪費馬匹勇態,故再攻谷草一哩力圖乘勝追擊。

明晚賽事「愛菊」雖抽排12檔,梁定華認為對此駒更有利,他說:「既然『愛菊』有畏群毛病,排在外檔只會有利無害,可以因應形勢不致被困守馬群內,既然馬匹愈戰愈勇,只要今仗在直路上能夠成功望空,以牠後上的威力還是足以介入一鬥。」

而剛戰首度在三班上名的「老少雙雄」,梁定華也認同此駒已定型為谷草千二米專家,今次再戰首本路程且有好檔之助,練者預期牠仍會有持續進步的走勢。

因為梁定華爆晒响口,所以自己吾要[愛菊]:025: 我要返[檔口],遲啲再入嚟吹水.:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-29 12:56 PM 發表
aanunes兄,我啱啱响果位balljai網友到睇到編文章.

轉貼 愛菊開竅勝完再勝

愛菊開竅勝完再勝(2007-5-29)

資料來源 明報

「愛菊」苦戰四季,直至上仗終在谷草一哩取得在港首W,雖然搶分得手成功 ...
愛菊呢d馬會唔會係遲熟我唔g,但我就唔敢做膽,最多拖佢..:026:
引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-29 12:50 PM 發表

:041: 賽後老點你:036:

係好嘢,我一定睇:036:
多謝危兄比面..:027:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 01:09 PM 發表

愛菊呢d馬會唔會係遲熟我唔g,但我就唔敢做膽,最多拖佢..:026:

多謝危兄比面..:027:
大家分享:036: 我真係要出門口,今晚見.:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 08:40 PM 發表
5月30日 第4場賽事
  其實我極小咁早講定隔日賽事,但咁岩星期三晚有一隻馬我上次賽後評都有講(#74),呢隻就係 旅英名駒 ,今次仲排一檔,我睇唔出佢冇3甲既原因,唔敢話嬴梗(但我就幾有信心)希望唔好成大熱就好囉. ...
Vincere should be there too.  Whyte + Moore wor.  Support!

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-29 03:06 PM 發表

Vincere should be there too.  Whyte + Moore wor.  Support!
只係怕呢對組合前日食飽左,以馬論馬加埋形勢入3甲係好正路...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 03:08 PM 發表

只係怕呢對組合前日食飽左,以馬論馬加埋形勢入3甲係好正路...:041:
:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆